Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vagy asztali gép?

Laptop vagy asztali gép?

Figyelt kérdés
110 ezrem van erre az akcióra, csak netezésre használnám leendő számítógépemet. Igazából legjobban laptopra gondoltam, de olyan drágák még használtan is. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy inkább asztali gépet vegyek, mert jóval erősebbet össze lehet hozni, ami minőségileg is rendben van, ráadásul zsír újonnan. Laptop egyébként ez lenne, sztem ez se rossz, de a pc-től jóval elmarad, ráadásul használt, igaz itt minden megvan, a géphez meg még kéne egy monitor is. [link]
2018. okt. 8. 19:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul, ha koleszos leszek egyetemen, akkor is vinnem kéne valamit, az asztali gép talán macerásabb. Bár van autóm is.
2018. okt. 8. 19:10
 2/5 nemaRendőrség ***** válasza:
4 éve adták ki, felejtős
2018. okt. 8. 19:46
 3/5 Derwer ***** válasza:

Asztali gép mindig olcsóbb lesz, mint a laptop.

150 alatt (szerintem ) jár laptopot venni, újonnan.

Ha laptop kell akkor ennyi pénzből gondolkodj el egy régebbi, felújított, üzleti laptopon.

2018. okt. 8. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:
A belinkelt elvileg egy üzleti.
2018. okt. 8. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A belinkelt gép elég jó. Hasonlóm van a cégnél, 4 éve bírja és akku még mindig 4 órát viszi.

110-ből új laptop felejtős, mert csak belépő szintű gagyit kapsz.

Asztali gépből is egy normális 80-90 körül kezdődik és akkor még nincs monitorod, ami még vagy 30.

Szóval marad a használt üzleti laptop, pl. amit linkeltél.

2018. okt. 9. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!