Milyen asztali gépet vegyek 40k-ért?
Első mivan????
Amúgy a cél tekintetében okés.
De még mindig nem értem, az első válaszoló mit AKART?????? Milyen videókártya????
#2 az van, hogy a Kérdezőnek egy GYORS gép az igénye, ami legalább a sima HD tartalmat lejátssza.
Nos, újonnan egy videókártya & processzor kombó, ami ezt a szintet legalább megközelíti, 60 ezernél kezdődik. És akkor még a memória, táp, monitor kérdése sehol nincs. Ha vesz egy középszerű videókártyát, és hozzá valami ótvar fos monitort, akkor nem fog tudni HD-n nézni semmit.
Lehet persze használtan is vásárolni, nincs megtiltva, csak ha 3 hónap után lerohad a kártya, és nem cserélik vissza, mivel nincs garancia, ő lesz a legjobban felháborodva.
40 rugóért HD-minőségű gépet te még törötten se fogsz kapni...
Tízezerért Ferrárit, hogyne...!
ennyi pénzért komplett számítógépet utoljára 1996-ban kaphattál, ma már egy videókártyára se elég
mármint olyan videókártyára ami tud HD tartalmat mutatni
hasznavehetetlen vacakra amin a Quake 3 épp hogy elfut, legfeljebb arra elég 40 ezer
lehet engem is lepontozni ha fáj az igazság, a gépek ettől még nem lesznek olcsóbbak, csak éppen pofánröhöglek
pontosan azért válaszoltam, mert azóta az árak még magasabbra szöktek
ha 3 éve nem tudtál volna 40 ezerből gépet venni, most még kevésbé fogsz tudni
a koronavírusra való hivatkozás mellesleg szimpla humbug, ugyanaz a kaliber, mint amikor azért drágul 5 forinttal a diesel, mert Ahmed (nagyfa)Szulejmán szaud-arábiai sejk elesett reggel az imaszőnyegen és kificamodott a bokája...
a szövegértelmezésemmel semmi gond nincs, de HD tartalmat JÓL lejátszó videokártya akkor se fog kijönni ennyi pénzből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!