Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy monitor ami működik...

Adott egy monitor ami működik viszont próbáltam laptoprol és asztali gépről is egyik sem add kepet mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az lenne, hogy a laptopomon betört a kijelző, kaptam egy monitort ami működik kipróbáltuk ahonnan hoztam , radugtam a laptopra e semmi kép, ha kihuzom a laptopbol akkor annyit ír hogy no signal cable .... Ugyanezt eljatszottam pcrol is de ugyanez a szitu mi lehet a baj? Helyesírásért bocsánat telefonról írok és nem vagyok hozzászokva

2018. szept. 27. 14:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne! Segítsetek legyszíves, ha valamit nem érthetően írtam akkor kérdezzetek nyugodtan. Köszönöm
2018. szept. 27. 14:46
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Mivel csatlakozik a laptophoz HDMI, D-SUB?

A Microsoft embléma + P -t próbáltad már nyomogatni a megjelenítési mód kiválasztásához?

2018. szept. 27. 14:57
 3/7 A kérdező kommentje:
D-sub kábel van a monitoron
2018. szept. 27. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Hiába nyomogatom a microsoft +p t egyáltalán nem add kepet bekapcsol a monitor kiírja hogy power saving mode és annyi
2018. szept. 27. 16:03
 5/7 P.O.C. ***** válasza:
Akkor passzolok, talán a felbontással baj, hogy túl nagyra van állítva. De akkor is adnia kéne képet a számítógép bekapcsolásakor míg tölt a Windows.
2018. szept. 27. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Valamit adnia kellene megpróbálom egy másik kábellel a monitort csatlakoztatni, ha igy sem fog sikerülni akkor tényleg nem tudom mi lehet a baj.
2018. szept. 27. 17:02
 7/7 Gábor_79 ***** válasza:
Fn+F5. Vagy nézd meg a billentyűzeten, melyikre van rárajzolva a monitor piktogramja. De az Fn funkciógomb használata kell hozzá.
2018. szept. 28. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!