LGA 1155 platformot kidobhatom, ha modern játékokkal szeretnék játszani?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 22:36
1/7 anonim válasza:
Nem...de villogni már nem lehet vele.
2/7 A kérdező kommentje:
Érdemes fejleszteni rajta? Videokártyát, procit, ramot venni hozzá?
2018. okt. 1. 22:43
3/7 anonim válasza:
Egy i7-3770 bármilyen játékkal megbirkózik, de az i5-ok is szinte mindenhová megfelelnek.
4/7 anonim válasza:
Kidobhatod, de intel vonalon 8.generációt kivéve nem sok értelme van lecserélni...
5/7 anonim válasza:
Miért kellene kidobni? Egy i7 3770k és i7 7700 között pl. csak 15-20% a különbség! Szóval bőven elég még egy jó darabig.
6/7 anonim válasza:
Az újabb gép több tekintetben jobb és gyorsabb, fejlettebbek az alaplapi chipkészletek, fejlettebb a processzor architektúrája, gyorsabbak az eszközök fizikai illesztői stb..
Én most cseréltem egy Asus Maximus VII/I7 4790 párost egy Asus Maximus X/I7 8700K-ra, azért sokkal jobban pörög, gyorsabb az m.2 pci express ssd csatolója meg eleve nem ddr3 hanem ddr4-et támogat sokkal magasabb órajeleken.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ahogy elnéztem, a fejlesztés közelítené egy új gép árát, kisebb-nagyobb eltérésekkel. Talán megéri még kivárni egy kicsit akkor.
2018. okt. 2. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!