Milyen Laptopot vagyok amin a mai modern játékok el futnak? Játékra kellene inkább. Max ár-érték 300e. Annyira nem vagyok otthon ilyen téren.
Helló!
Én ezt ajánlanám: [link]
Ez elég jónak néz ki gépigény ügyileg, én a 2. lehetőséget választanám, mivel ott +1 TB merevlemezt kapsz, ami nélkülözhetetlen lesz, ha játszani akarsz.
Amiket eddig írtak, azok pont a kerülendő gépek. 300-ból nem kapsz olyan játékos laptopot, ami normális anyagból van, erős hardver van benne és ezt az erős hardvert le is tudja hűteni. Ugyanis utóbbi a kritikus pont, mert hiába van 3 percig 60 fps-ed, ha 3 perc után túlmelegszik a gép és felére csökken az fps.
300-ból kapsz I5+1050-es Dell 7577-et vagy az új Dell G3-at. Abban rendes hűtés van, az i5 bőven elég hozzá (még az 1060-hoz is) és 3 év garancia van rá. És megbízható a szerviz, nem úgy, mint a Lenovoé...
Az az erős hardver 1050Ti-vel kb. 120-130W fogyasztású legfeljebb (a töltő akkora), amit nyilván el tud szállítani bármelyik laptop hűtője, csak általában hangosan. Ha 3 perc után throttlingolna, akkor küldeném is vissza 14 napon belül. Mellesleg ott a lehetőség az órajel csökkentésre, vagy feszültség csökkentésre, amivel jelentősen csökkenthető a hőtermelés.
Viszont 250k körül nincs más jó hardverrel, csak a Lenovo, felette meg ott az Acer Predator, amit linkeltem, ráadásul nem kis 15coll kijelzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!