Megéri ilyen laptopot venni? Tök olcsó és jó a konfig! Átverés?
Pld De kitudja mit kapok a csomagba? vagy azért azt küldik amit leírnak és mutatnak?
Annyira azért nem "jó" konfig, csak tele van tolva marketingszöveggel.
Annyit ér, amennyiért adják.
ha szerinted "csak nem bsznak át" akkor mi a kérdésed? Annyiért amennyiért adják, jó üzletnek tűnik.
De én jófogáson sosem vennék számítógépet anélkül, hogy személyesen megnézném.
Szerintem azt kapod amit írnak. Csak ahogy írták, nyomják a sódert.
Lehet hogy újonnan 5 éve félmillió volt de jelenleg a benne ketyegő "bivalyerős proci" ára kemény 10.000Ft! Régen volt ez a gép erős, most már átlag alatti...
Mindig meglep, hogy egyesek milyen hosszú szöveget képesek írni nulla hasznos infóval, én az ilyentől nem vásárélnék, ahogy a piacon sem vásárolok olyantól, aki rám akarja eröltetni az árút.
Nagyon sok bivaly erős, brutális erejű, csúcs és csúcs gamer gépet árul tiszta nevetséges az egész.
Egy olcsó Radeon HD7470el szerelt gépet gamernek nevez :D
#8 Ez valahonnan kikopizott szöveg.
Ez egyébként egy nagyon jó laptop, én simán megvenném, mert pont jó arra, amire használnám. De ennyit nem adnék érte.
"alapvetően a laptop a nagy sikerű, tartósságáról híres Dell Latitude sorozat újabb tagja a 4 szálas 32000 Mhz es Intel I5 processzorának köszönhetően sok asztali számítógépet megszégyenítő teljesítményre képes."
Mondjuk a 32 GHz az elég jó teljesítmény, az a processzor önmagában többet ér, mint amennyiért a két laptopot adják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!