Tudnátok segíteni laptopot választani?
Igen ide leírom az egész élettörténetem akinek ezzel baja van arra van az ajtó *az ajtó felé mutat*
Na hali!
Ugye én mint marhanagy ex gamer azt hittem középsulira ki tudok választani magamnak egy laptopt... De neeeem
felmegyek legelső weboldalra amit találok és látom a választékot... Netbook Notebook Ultrabook Laptop.
Ez így mind szép és jó de mi a különbség? :D
Igazából nem is feltétlen a különbség érdekel hanem hogy diákoknak melyiket ajánlanátok? :D
Igazából a windows office programokra spotifyra facebookra plusz futtassa a The Binding of Isaac Afterbirth+-t (xDD) memória legyen rajta legalább 250gb legyen az aksija jó plusz legyen jól hordozható.
a kijelző meg legyen HD vagy FullHD
Összesen 130.000ft-om lenne rá.
Vagy egy ilyen laptop ennyiért felejtős?
Előre is köszi a válaszokaat! :3
130-ból a legjobb gép, ami kihozható:
Vannak ennél erősebbek is, de azoknál az anyaghasználat olyan, hogy fél év után elkezd szétesni a gép. Úgyhogy ha jót akarsz magadnak, akkor nem veszel ebben a kategóriában mást, csak HP-t vagy Dell-t. Dellből viszont ilyen hardverrel csak drágábban kapsz gépet.
Na azért felejtsük el,hogy ennél jobb nincs. Számtalan márka létezik, és márkák között is vannak nagyon erős laptopok. Újonnan akarsz venni ,vagy használtan.
Nem kell nagyon félni a használttól sem,bár mindenki sokkal jobban szereti az új dolgokat.
Használtan már lehet kapni 120.000-130.000 ezerből már egy nagyon erős gépet ,ami rendelkezik egy dedikált kártyával és egy integrált kártyával is.
Javaslat : Lenovo ideapad 520
Újjonali ára : 200.000-
Használt ára : 100-130.000-
Vagy ha mindenképp újat akarsz
Javaslatom : [link]
vagy
Majdnem hasonlítanak egymásra ,csak az 1-esnek nagyobb az aksija , erősebb a grafikus kártyája ,de csak 500gb van benne belső tárhelyként.
A 2-esnek picivel gyengébb a grafikus kártyája , nagyobb az aksija , de 1000gb van benne belső tárhelyként.
Mind a kettő dedikált kártyával rendelkezik. Így alkalmas az általad leírtakra is :D Valamint még többre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!