Milyen laptopot érdemes választani?
Szia/Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni laptop vásárlás terén. Nem értek hozzá túlzottan, sosem volt még laptopom, csak asztali gépem.
Egész jónak tűnő akciót találtam, de nem tudok választani... linkelem az oldalt:
Ha valaki elég segítőkésznek érzi magát, választana nekem pár laptopot max 200k Ft környékén?
Szeretnék i-7 processzort, de ez nem feltétel, csak lehetőleg full HD, matt kijelzője legyen.
Játékokra (nem túl komolyakra) és leginkább tanulásra, netezésre, filmnézésre használnám.
Jaj és ne legyen mázsás súlya sem :D
Nem muszáj innen ajánlani, igazából azt sem tudom ezek mennyire "akciós" árak, de párat megnéztem máshol is és az alapján jó ajánlatnak tűnt az akció.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Ezt néztem esetleg, de a Lenovo teljesen ismeretlen márka számomra, megbízható?
Valaki más laptopot, véleményt tud?
Fém ház, IPS kijelző, friss hardver, megbízható garancia. Utóbbi a Lenovo-ról nem mondható el, a net tele van a rémtörténeteikkel.
Köszönöm!
Tudnál még párat ajánlani, hogy legyen miből választanom?
Vagy ez nagyon jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!