Milyen használt laptopot vegyek?
Sziasztok! Először is bocsi, ha hülyeségeket írok, de lány vagyok ebből adódóan egyáltalán nem értek professzionálisan a laptopokhoz/számítógépekhez.
Szóval, a mostani DELL Notebook-omról szeretnék váltani egy laptopra. Különös problémám nincs ezzel, de már sajnos idejét múlt, egyre többet lefagy. Internetezésre, irodai munkavégzésre és játékra alkalmasat keresek, játék alatt a The Sims 2-őt (vagy akár) a The Sims 4-et értem.
Sajnos nincs sok pénzem rá, nagyon maximum 70.000 Ft, ezáltal főként használt laptopok érdekelnek. Kérlek titeket, hogy pontos megnevezést írjatok.
Hastnáltan ne nagyon vegyél...
PCX.hu oldalon válogass és ott megtalálsz ami lyó ea játékokhoz...
Nézz szét Google on hogy EAGamesra mik jók és rakasd össze a PCX el.
Vagy esetleg Extreme Digital ott találsz egybegépet újonnan úgy 70E és 85E között.
Talán Media Markt :)
Itt egy év garanciával találsz bármilyet, de egyedi igényekre is tudnak ajánlani:
Én is használtat preferálom, mert az új noname-hez képest itt tartós, márkás, nagyobb teljesítményű gépet lehet beszerezni. A DELL, HP márkákat ajánlom, internetezésre szinte bármelyik jó, ha játszani is akarsz akkor sok RAM és erős proci kell... Kérj tőlük nyugodtan tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!