Miért van az, hogy az Ubuntu különböző felületein, - tehát Xubuntu, Lubuntu, Ubuntu Mate - a Canon multifunkciós nyomtatóm az egyik disztrón tud szkennelni, a másikon viszont nem ismeri fel?
Figyelt kérdés
A nyomtatással nincs gond. Találkozott már valaki ezzel a problémával?2018. szept. 10. 08:52
1/4 A kérdező kommentje:
Azt majd elfelejtettem, hogy wifin keresztül nem megy a szkennelés, kábelen simán megy.
2018. szept. 10. 08:53
2/4 anonim válasza:
Wi-fi-n keresztüli szkenneléshez valami kliensprogram kellene szerintem, ami (talán) csak Windows alá van, azért nem megy.
Lehet hogy az egyes felületeknél a kernelbe nem fordítottak be minden driver-t, esetleg támogatott hardverek terén is így eltér, ezért nem ismeri fel.
3/4 anonim válasza:
Drivertől függ. Nem tudom, hogy Canonhoz van-e univerzális driver. Nekem egy Samsung van, ott csak feltettem az Universal drivert és megy a nyomtatás és scannelés is, sőt, Xsane indításkor választhatok, hogy wifi vagy kábel kapcsolattal akarok scannelni.
Keresgélj drivereket szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Utólag rájöttem, hogy live módban simán megy a szkennelés wifiről, de feltelepített rendszerről nem.
2019. jan. 29. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!