Echolite kérdése:
Adott egy HP 4645 típusú multifunkciós nyomtató. Win10 rendszerfrissítés után nem hajlandó nyomtatni. Illesztőprogramok újratelepítése megtörtént, szkennelni, másolni hajlandó, tesztoldalt is nyomtat, de dokumentumot nem. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 10:32
1/1 horex válasza:
Más HP All_in_One nyomtatóval szivtam eleget, és vívtam a HP supporttal, szoval utálom a márkát :)
Bizonyos HP support oldalon, ajánlják a Security Update törlését, bár ez tavalyi probléma és más a printer tipusa
A vicc hogy a HP support sem tudta megoldani a gondot
Nem ismerem a WIN10-et, de XP alatt egy teljes registry pucolást kellett csinálni, hogy mindenféle HP bejegyzést töröljek, majd utána sikerült a driver ujratelepités és működés
Nem tudom milyen ver. a drivered és a WIN10-ed 32/64bit, de próbáld meg itt kikeresni a drivert
Ez megint vicc hogy a 4640 driverét ajánlja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!