Help, rendszerfrissítés után akadozás?
Figyelt kérdés
Előtte még jó volt, majd aztán egy Driver Booster nevezetű programmal a " Nagyon Elavult " 7-8 drivert vagy valamit telepíttettem vele. Ezután a játék mikor több dolgot kell betöltenie elkezd akadozni és csökken az FPS. Ilyen nem volt a frissítésig. Mi lehet a gond?2017. máj. 16. 16:23
1/4 anonim válasza:
Az ilyen programok a driver mellé még 6-8 vírust meg reklámprogramot is feltesznek. Talán ők lopják az erőforrást.
2/4 MGéza válasza:
Esetleg eredeti drivereket kéne keresned magadtól, nem ilyen vírusbányákra bízni az ügyet és nem lenne problémád...
3/4 A kérdező kommentje:
időigényes és nem is értek hozzá semmit, szóval rábíztam erre a programra , mert elég jó a többihez képest
2017. máj. 16. 19:10
4/4 MGéza válasza:
Nem értem, mi a komplikált azon, hogy bepötyögöm a googleba, hogy nvidia.com vagy amd.com és már jön is a videokártya driver, vagy beírom az alaplapom pontos nevét és már dobja is a gyártó honlapját ahol az eredet, friss driverek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!