A te vezetéknélküli billentyűzeted is ilyen hamar lemerül (az elem)?
2 hete vettem egy Trust Comfortline Wireless Desksetet és Maxell elemeket adtak hozzá. Mára lemerült (szerintem), hogyha nem valami baja eshetett, mert van egy kis lámpa aminek állítólag égnie kéne ha merülőben van az elem.
Az USB érzékelőt minden este kihúztam, hogy nem merüljön egész éjszaka.
Úgy gondolom, hogy ez a 2 hét kicsit kevés ahhoz, hogy lemerüljön, vagy tévedek?
Egyébként sokszor egész nap bekapcsolva van a gép, de mégis...
Valóban jobb lenne aksit használni hozzá. Két hét kicsit kevésnek tűnik de azért lehet. És hagyd a fenébe a vevőt attól nem merül az elem, azzal nem kíméled az elemet ha kihúzgálód a vevőt!
Nekem az alacsony telep lámpa először csak a billentyűzés ütemére villog, ekkor még megy vagy két hétig - valami noname aksival állandóan villogott de akkor is bírta két hétig - és csak utána kezd folyamatosan világítani. De cserélni csak akkor szoktam amikor már nem vesz, beragadnak a karakterek egyszóval elhülyül.
Most 2600 -as duracel aksik vannak benne hónapokig megy
Oké, de ezt hogy kell rákötni vagy a billentyűzettel működtetni? Mármint az akkumulátort.
Köszi szépen a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!