Sziasztok. Elég nagy dilemmában vagyok. Tudok venni egy GTX 1060 6GB -os kártyát. (75 ezer használtan, garis)
Megéri beruháznom rá?
Konfigom:
AMD FX 6300
16GB DDR3 RAM
1TB HDD
ASRock 970 Extreme 3 R2.0
1440x900 -as monitor
Ebbe megéri beletenni egy 1060-at? Tudom, a processzor picit gyengébb hozzá, viszont 2-3 hónap és vennék egy erősebb processzort. Így megéri, hogy pár hónap után veszek egy erősebb procit? (Full HD monitort is vennék)
75K-ért megéri! erős, megbízható kártya. Jól illene a konfigba. Processzor újítás után minden mai/közeljövőbeli játék probléma nélkül menne.
Viszont ha vársz egy kicsit akkor ősszel jönnek majd az új generációs kártyák, amik nagy előrelépést fognak jelenteni.
Én azt mondom, hogy nyugodtan vedd meg a 1060-at mivel egy rendes konfigba nem lesz vele probléma.
2018. aug. 18. 16:05
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. :) Szóval, ha megveszem a 1060 -at fx 6300 mellé, akkor nem lesz semmi baj? Sokan mondták hogy bottleneck lesz, ami szerintem is biztos. De el tudnék ezzel játszani pár hónapig? (GTA 5 - PUBG)
2018. aug. 18. 16:09
4/6 anonim válasza:
Sajnos lehet némely játéknál megjelenne ez a jelenség de ez inkább a játékok csekély részét érintik, mint pl. BF1. A GTA V-nél, Pubg-nál nem lesz probléma. Viszont válts minél hamarabb FullHD-ra mivel minél magasabb a felbontás, annál jobban támaszkodik a rendszer a videókártyára, ez neked eleinte jó lenne.
2018. aug. 18. 17:41
5/6 A kérdező kommentje:
Hm.. Értem. Full hd -ra akkor tudnék váltani ha gtx 970 et vennék a 1060 helyett
2018. aug. 18. 20:02
6/6 anonim válasza:
Akkor inkább 1060, később is ráér a FullHD. 1060 minden szempontból köröket ver a 970-re, főleg az új generáció kapujában nem vennék egy Maxwell kártyát.Jövő-re nézve meg nagy előny lesz a 6 GB Vram, főleg hogy a 970 elég egy elcseszett kártya lett a memória kezelése miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!