Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hatalmas hiba lenne a laptop?

Hatalmas hiba lenne a laptop?

Figyelt kérdés
Egy lenovo g50-45 ről van szó.Minap friss windows 10re letöltöttem az amd videokari drivert, van benne egy r3as szeriáju meg egy r5 ös szériáju(r3 integrált) no mivel az r3 az gyengebb igy neki 512 mb memóriája van míg a r5nek 2GB de bármit csinálok,bármilyen driverrel az r5 mintha "másolná" az r3 specifikációit , ertem ezalatt a vramot , feladatkezelőben nem lehet megkülönböztetni, de mikor játszok a gta5tel,akkor is max 512 mbt enged ,pedig a nagyobbat használja.Driver fel le telepítés megvolt, lenovo biosban letiltani nem lehet az integráltat, eszkozkezeloben ha letiltom akkor is felrakja magát,vagy a másikat is letiltja, így már nincs más ötletem hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát, bárki aki tudja vagy van tippje szivesen meghallgatom( így is 03:09kor irom ki ezt,mivrl dél ota ezt csinálom de semmi:D)

2018. aug. 18. 03:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Írtad volna ki inkább már 20 órakor, akkor talán sikerült volna legalább 1 értelmes mondatot összehozni.
2018. aug. 18. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!