Miért nem játssza le rendesen a videókat a VLC?
Pár napja letöltöttem egy filmet, de amikor meg akartam nézni, a kép össze-vissza bekockásodott, meg befagyott. Először azt hittem, talán eleve a videó hibás.
De belenéztem pár olyanba, amik már régebb óta a gépen vannak, és némelyiknél ugyanezt csinálja, pedig ezekkel eddig semmi baj sem volt. Valamelyiket pedig ugyanúgy viszi rendesen. Media Player és a windows gyári videólejétszó viszont gond nélkül viszi, szóval nem a géppel van gond, hanem a szoftverrel.
A legfrissebb verzió van fenn, de azóta újratelepítés is megtörtént, de a hiba fenn áll.
Mi lehet a gond? Hogyan tudnám kiküszöbölni?
Köszönöm a tippeket, mindkettőt kipróbáltam. Csökkentett módban letöröltem a videókártya drivert, majd újra raktam, Letöröltem a VLC-t is, és egy régebbi verziót (3.0.0) raktam fel. Sajnos a hiba továbbra is fennáll :(
Amit nem értek, hogy anno ezzel a verzióval semmi gond sem volt, illetve az említett filmekkel sem, régebben gond nélkül vitte. Ja és olyat is csinál, hogy először kockásodik, meg szétesik a kép, aztán utána bezárom, megint megnyitom, és jó. De harmadszorra meg megint szar, szóval ugyanannál a videónál sem mindig csinálja.
Számomra ez már magas, van vkinek bármi jó ötlete?
Szia!
Mintha csak az én gépemet írnád le. Sajnos akkor nálad is csak a win10 újrahúzása fogja megoldani.
Még annyi tippet tudok mondani, hogy a tavaszi verziófrissítés után minden drivert újra kell rakni, az alaplapit is. Nálam ez is behülyítette anno a vlc-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!