Miért nem lehet egyes youtube videókat rendesen teljes képernyőre rakni?
Figyelt kérdés
Itt van pl. ez: https://www.youtube.com/watch?v=HUb_zpdyDpU
Amikor teljes képernyőre rakom így néz ki (ez a rossz): [link]
És itt van ez: https://www.youtube.com/watch?v=Qe3LSQiMJUk
Amikor ezt teljes képernyőre rakom, ilyen (azaz semmi probléma nincs vele): [link]
2016. júl. 15. 19:16
1/9 A kérdező kommentje:
2016. júl. 15. 19:20
2/9 anonim válasza:
Nekem mindegyiket sikerült teljes képernyőre rakni.
Ha chrome-ot használsz, akkor indítsd újra a chromodat, az általában megoldja.
3/9 anonim válasza:
Azért, mert úgy töltötték fel, hogy benne van a fekete sáv a videóban. Nem nálad van a hiba, a feltöltő volt hülye.
4/9 Alain Delon válasza:
Nekem openSUSE/Firefox-on semmi baj nincs egyikkel sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Újraindítottam a Chrome-ot, már működik rendesen :)
2016. júl. 15. 19:39
6/9 anonim válasza:
Az első videónál 21:9-es képarány van, a másodiknál 16:9-es. Normális alig és felül a fekete sáv, sok film ilyen. 21:9-es monitoron rendesen jelenne meg, de ott a 16:9-es videóknál lenne a bal és a jobb oldalt 2 fekete sáv.
7/9 anonim válasza:
Én F11-el teljes képernyőre szoktam rakni a chrome-ot. :D
8/9 anonim válasza:
6. vagyok
Egyébként nekem néha bugos a Chrome és hasonlóan teszi a 16:9-es videót 16:9-es monitoron. Ekkor kinagyítom és megnyomom az F11-et. Elég zavaró, minden héten előfordul. :S
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem a képaránnyal volt a baja a kérdezőnek, hanem azzal, hogy ott az ablak címsora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!