Új PC vásárlása előtt állok, mit gondoltok a lenti gépről?
3 hét múlva lesz meg a pénzem arra, hogy jó sok idő után beruházzak egy új számítógépre. A keretem 190-200 Ft. körül mozog és bár követem a híreket, illetve újdonságokat, szeretném ha valaki hozzáértő is összerakna egy konfigot.
Most ezt találtam:
Alaplap:Gigabyte MA880GM-UD2H /Socket AM3/ (3 év garancia),
Processzor:AMD Phenom II X4 955 (3200Mhz) processzor,(1 év garancia)
CPU hűtés:AMD Gyári
Memória:4GB DDR3/1600Mhz (2x2GB)Kingmax (5 év garancia),
HDD:500GB Samsung Sata2 16MB (3 év garancia)
Videókártya:Asus 5770 1GB (3 év garancia),
Optikai meghajtó:Samsung DVD-író Sata (2 év garancia)
Számítógépház:CoolerMaster Elite331 ATX Midi torony,
Tápegység:Chieftec 450w 80Plus (3 év garancia)
Ez lenne 189.000 Ft.
A táp elég ebbe a gépbe? Vagy tudtok jobb összeállítást mondani? Ezt a foramax kft. oldalán találtam, gondolom egész normális áron.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Többieknek: ha olvastátok volna amit írtam: minden barátom, ismerősöm PC-n játszik, nem fogok egyedül konzolon játszani :) FPS szerintem konzolon szörnyű (volt PS2-m... Killzone-t nekem egyenesen lehetetlen volt irányítni kb., de említhetném még a Black-et is), és én leginkább RTS, RPG, FPS és MMORPG játékokkal játszom. Az, hogy a kövi Mortal Kombat-tal nem fogok játszani... hát túlélem. Egy ideig PS3-on gondolkodtam, a PS3 exluzív címei engem jobban megfognak. Az X-Box-os warezról pedig annyit, hogy ha Microfos bácsi elkap, és bannolja a gépedet a multiról, akkor baszhatod :) És nekem a multi nagyon fontos, singel játékokkal is eljátszom... egy ideig. De aztán szükségem van arra, hogy játék közben ventrin / TS-en beszélgessek, és úgy játszak.
Oké elismerem, hogy te gépet akarsz, kicsit nehezebb irányítani az fps játékokat, de meg lehet szokni, ha nagyon úgy van veszel hozzá átalakítót bill és egérhez.
Ha sok pénzed van akkor pedig nem szükséges a flash... és akkor nem bannolnak.
Na kicsit változott a terv. Születésnap alkalmából igencsak sok pénzt sikerült összeszednem, így most az a helyzet, hogy 130k-ból szeretném megvenni a gépet, de VGA nélkül, a mostani VGA-m kerülne bele 3 hétig. (8600 GT 256 mb vram)
Erre tudnátok írni valami jó konfigot? :) Lehetőség szerint ipon.hu-ról szeretném megrendelni a gépet.
Alaplap:Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD780 SAM2 mATX (18958ft)
Jó alaplap jó márkától.
Proci: AMD Pehnom II x4 965 Black Edition (42400ft)
Nagyon eréős proci ráadásul Black Edition ami azt jelenti hogy 3,4 ghz helyett SIMÁN megy 4, 4,2 ghzen.
Ram:GeIL DDR3-RAM 4GB PC3-1333 Kit (GV34GB1333C9DC) (27840ft)
HDD:Western Digital Caviar Blue 640GB (12600ft)
Szerintem elég egy ideig és a márka is jó.
Táp:Chieftec GPS-450AA-101A (11720ft)
Minősgi táp.Bőven elég lesz :).
Ház:Cooler Master Elite 335 (8313ft)
jó,szép ház.
Ez így: 122191ft
11:53 vótam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!