Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új PC vásárlása előtt állok,...

Új PC vásárlása előtt állok, mit gondoltok a lenti gépről?

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz meg a pénzem arra, hogy jó sok idő után beruházzak egy új számítógépre. A keretem 190-200 Ft. körül mozog és bár követem a híreket, illetve újdonságokat, szeretném ha valaki hozzáértő is összerakna egy konfigot.

Most ezt találtam:

Alaplap:Gigabyte MA880GM-UD2H /Socket AM3/ (3 év garancia),

Processzor:AMD Phenom II X4 955 (3200Mhz) processzor,(1 év garancia)

CPU hűtés:AMD Gyári

Memória:4GB DDR3/1600Mhz (2x2GB)Kingmax (5 év garancia),

HDD:500GB Samsung Sata2 16MB (3 év garancia)

Videókártya:Asus 5770 1GB (3 év garancia),

Optikai meghajtó:Samsung DVD-író Sata (2 év garancia)

Számítógépház:CoolerMaster Elite331 ATX Midi torony,

Tápegység:Chieftec 450w 80Plus (3 év garancia)

Ez lenne 189.000 Ft.

A táp elég ebbe a gépbe? Vagy tudtok jobb összeállítást mondani? Ezt a foramax kft. oldalán találtam, gondolom egész normális áron.

Előre is köszönöm a segítséget. :)

2010. jún. 20. 11:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Mehetne bele nagyobb vga mondjuk 5850...

Amúgy jó gép, de én xboxot favorizálom.

2010. jún. 20. 11:36
 2/21 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam konzol vásárláson is, de: xbox-ot semmiképpen sem, hangos, 3 ledes hiba is ott lóg a fejem felett (ha meg moddolt hűtést teszek bele, hangos lesz, mint egy porszívó), a másik lehetőség ugye a PS3, de itt meg a játékok ölnék le a pénztárcámat, főleg, hogy mivel minden barátom PC-n játszik, elég, ha 3-4 játékom van, hiszen elvagyok velük neten. Ellenben mind PS3hoz, mind Xbox-hoz drágábbak a játékok, és mivel semelyik ismerősöm sem tolja rajta, ezért több játék kéne, hogy ellegyek "egyedül" a multiban.
2010. jún. 20. 11:43
 3/21 anonim ***** válasza:

Sztem mehetne bele jobb videokártya ehhez a géphez.

A mai játékok inkább vga igényesebbek, sztem jobban járnál egy 5850el, ha már ennyit kidobsz egy gépre...

Az első hozzászólónak:

Mo-n inkább hagyjuk ezt, az embereknek úgyse lehet megmagyarázni a dolgokat, inkább ráköltenek + 100 ezret azért, hogy 2 csempével több legyen a falon a játékban és boldogok, hogy húú milyen jó a grafika. Én egyet értek veled, csak hát ez Mo, itt a PC-s játék terjedt el, mivel arra könnyű a warez.

2010. jún. 20. 11:46
 4/21 anonim ***** válasza:

52000ft az xbox flashelve.. (újan) játékot írnak neked hozzá 500 - 1000 ft ért újakat is, újabb xbox 360 nak - jasper alaplaposnak, nincsen melegedés problémái. Ja és szerintem nem hangos...

Ha érdekel box írj privit.. :)

2010. jún. 20. 11:49
 5/21 anonim ***** válasza:

Az xboxnál régen még nagy dolog volt ez a 3 led és a többi, de a jasperesek már igen jók ahhoz képest. HDDre fellehet másolni a játékokat, meg igazából a dvd olvasó hangos ott.

+ most jött ki az új box, amire azt mondják elég halk és a videókból is ez jön le.

A játék lehet, hogy drágább, de lehet cserélni, így végülis ugyan úgy kijössz. Pc-n meg vagy a steamen kell regisztrálni vagy a cd kulcsal ba..nak át.

De igazából azt veszed, amelyiket akarod, nekem aztán édes mind1, mivel te fogsz vele szívni vagy örülni neki és nem én, tehát neked kell eldönteni.

2010. jún. 20. 11:51
 6/21 anonim ***** válasza:

Alaplap:Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD780 SAM2 mATX (18958ft)

Jó alaplap jó márkától.

Proci: AMD Pehnom II x4 965 Black Edition (42400ft)

Nagyon eréős proci ráadásul Black Edition ami azt jelenti hogy 3,4 ghz helyett SIMÁN megy 4, 4,2 ghzen.

Ram:GeIL DDR3-RAM 4GB PC3-1333 Kit (GV34GB1333C9DC) (27840ft)

VGA:Sapphire Radeon HD5850 1gb PCI-e (70625ft)

Bivaly erős kártya.Minden játék full hd ban max grafon megy rajta.

HDD:Western Digital Caviar Blue 640GB (12600ft)

Szerintem elég egy ideig és a márka is jó.

Táp:Chieftec GPS-450AA-101A (11720ft)

Minősgi táp.Bőven elég lesz :).

Ház:Cooler Master Elite 335 (8313ft)

jó,szép ház.

Ez így: 192456ft

A videókártya sokkal erősebb, és a proci is.

2010. jún. 20. 11:53
 7/21 anonim ***** válasza:

Hát igen, de milyen jó érzés, dög fáradtan leüli elé, csak berakod a lemezt és megy, nem akad, nem szívat, nem lép ki, nem kevés a vga, nem kevés a proci, nem fogy el a ram.

Ez a különbség, ezért untam én bele a gépfejlesztésbe...

2010. jún. 20. 11:53
 8/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: köszi :)

Többieknek: ha olvastátok volna amit írtam: minden barátom, ismerősöm PC-n játszik, nem fogok egyedül konzolon játszani :) FPS szerintem konzolon szörnyű (volt PS2-m... Killzone-t nekem egyenesen lehetetlen volt irányítni kb., de említhetném még a Black-et is), és én leginkább RTS, RPG, FPS és MMORPG játékokkal játszom. Az, hogy a kövi Mortal Kombat-tal nem fogok játszani... hát túlélem. Egy ideig PS3-on gondolkodtam, a PS3 exluzív címei engem jobban megfognak. Az X-Box-os warezról pedig annyit, hogy ha Microfos bácsi elkap, és bannolja a gépedet a multiról, akkor baszhatod :) És nekem a multi nagyon fontos, singel játékokkal is eljátszom... egy ideig. De aztán szükségem van arra, hogy játék közben ventrin / TS-en beszélgessek, és úgy játszak.

2010. jún. 20. 12:03
 9/21 A kérdező kommentje:
Az árakat hol nézted, utolsó előtti?
2010. jún. 20. 12:10
 10/21 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó gép. Amúgy ha akarsz, vehetsz konzolt, de én PC párti vagyok.

Ha pedig már 200k-t költesz erre a gépre, konzolt egyelőre ne vegyél mellé. Fog annyit bírni, mint egy konzol.

2010. jún. 20. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!