Új PC vásárlása előtt állok, mit gondoltok a lenti gépről?
3 hét múlva lesz meg a pénzem arra, hogy jó sok idő után beruházzak egy új számítógépre. A keretem 190-200 Ft. körül mozog és bár követem a híreket, illetve újdonságokat, szeretném ha valaki hozzáértő is összerakna egy konfigot.
Most ezt találtam:
Alaplap:Gigabyte MA880GM-UD2H /Socket AM3/ (3 év garancia),
Processzor:AMD Phenom II X4 955 (3200Mhz) processzor,(1 év garancia)
CPU hűtés:AMD Gyári
Memória:4GB DDR3/1600Mhz (2x2GB)Kingmax (5 év garancia),
HDD:500GB Samsung Sata2 16MB (3 év garancia)
Videókártya:Asus 5770 1GB (3 év garancia),
Optikai meghajtó:Samsung DVD-író Sata (2 év garancia)
Számítógépház:CoolerMaster Elite331 ATX Midi torony,
Tápegység:Chieftec 450w 80Plus (3 év garancia)
Ez lenne 189.000 Ft.
A táp elég ebbe a gépbe? Vagy tudtok jobb összeállítást mondani? Ezt a foramax kft. oldalán találtam, gondolom egész normális áron.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
Mehetne bele nagyobb vga mondjuk 5850...
Amúgy jó gép, de én xboxot favorizálom.
Sztem mehetne bele jobb videokártya ehhez a géphez.
A mai játékok inkább vga igényesebbek, sztem jobban járnál egy 5850el, ha már ennyit kidobsz egy gépre...
Az első hozzászólónak:
Mo-n inkább hagyjuk ezt, az embereknek úgyse lehet megmagyarázni a dolgokat, inkább ráköltenek + 100 ezret azért, hogy 2 csempével több legyen a falon a játékban és boldogok, hogy húú milyen jó a grafika. Én egyet értek veled, csak hát ez Mo, itt a PC-s játék terjedt el, mivel arra könnyű a warez.
52000ft az xbox flashelve.. (újan) játékot írnak neked hozzá 500 - 1000 ft ért újakat is, újabb xbox 360 nak - jasper alaplaposnak, nincsen melegedés problémái. Ja és szerintem nem hangos...
Ha érdekel box írj privit.. :)
Az xboxnál régen még nagy dolog volt ez a 3 led és a többi, de a jasperesek már igen jók ahhoz képest. HDDre fellehet másolni a játékokat, meg igazából a dvd olvasó hangos ott.
+ most jött ki az új box, amire azt mondják elég halk és a videókból is ez jön le.
A játék lehet, hogy drágább, de lehet cserélni, így végülis ugyan úgy kijössz. Pc-n meg vagy a steamen kell regisztrálni vagy a cd kulcsal ba..nak át.
De igazából azt veszed, amelyiket akarod, nekem aztán édes mind1, mivel te fogsz vele szívni vagy örülni neki és nem én, tehát neked kell eldönteni.
Alaplap:Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD780 SAM2 mATX (18958ft)
Jó alaplap jó márkától.
Proci: AMD Pehnom II x4 965 Black Edition (42400ft)
Nagyon eréős proci ráadásul Black Edition ami azt jelenti hogy 3,4 ghz helyett SIMÁN megy 4, 4,2 ghzen.
Ram:GeIL DDR3-RAM 4GB PC3-1333 Kit (GV34GB1333C9DC) (27840ft)
VGA:Sapphire Radeon HD5850 1gb PCI-e (70625ft)
Bivaly erős kártya.Minden játék full hd ban max grafon megy rajta.
HDD:Western Digital Caviar Blue 640GB (12600ft)
Szerintem elég egy ideig és a márka is jó.
Táp:Chieftec GPS-450AA-101A (11720ft)
Minősgi táp.Bőven elég lesz :).
Ház:Cooler Master Elite 335 (8313ft)
jó,szép ház.
Ez így: 192456ft
A videókártya sokkal erősebb, és a proci is.
Hát igen, de milyen jó érzés, dög fáradtan leüli elé, csak berakod a lemezt és megy, nem akad, nem szívat, nem lép ki, nem kevés a vga, nem kevés a proci, nem fogy el a ram.
Ez a különbség, ezért untam én bele a gépfejlesztésbe...
Utolsó előtti: köszi :)
Többieknek: ha olvastátok volna amit írtam: minden barátom, ismerősöm PC-n játszik, nem fogok egyedül konzolon játszani :) FPS szerintem konzolon szörnyű (volt PS2-m... Killzone-t nekem egyenesen lehetetlen volt irányítni kb., de említhetném még a Black-et is), és én leginkább RTS, RPG, FPS és MMORPG játékokkal játszom. Az, hogy a kövi Mortal Kombat-tal nem fogok játszani... hát túlélem. Egy ideig PS3-on gondolkodtam, a PS3 exluzív címei engem jobban megfognak. Az X-Box-os warezról pedig annyit, hogy ha Microfos bácsi elkap, és bannolja a gépedet a multiról, akkor baszhatod :) És nekem a multi nagyon fontos, singel játékokkal is eljátszom... egy ideig. De aztán szükségem van arra, hogy játék közben ventrin / TS-en beszélgessek, és úgy játszak.
Ez egy nagyon jó gép. Amúgy ha akarsz, vehetsz konzolt, de én PC párti vagyok.
Ha pedig már 200k-t költesz erre a gépre, konzolt egyelőre ne vegyél mellé. Fog annyit bírni, mint egy konzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!