Mit gondoltok a konfigról? Meddig fogja ultrán vinni a játékokat?
Figyelt kérdés
Intel core i7 2600k
Radeon hd 6970
asus p8p67-m
8/12gb corsair vegance 1600mhz ddr3
1 tb seagate barracuda sata 3
Thermaltake v3 ház
Chieftec 500W
2011. nov. 23. 11:23
1/9 anonim válasza:
mit jelent az ultra?
nem elég a mega vagy giga?
de a hiper sem rossz
amúgy sztem már most gyenge... már csk a tápja is szar :) várom mikor ég le :D
2/9 anonim válasza:
Egy 2500k is bőven elég lesz játékokhoz (meg bármire)...a megspórolt pénzből meg vennék egy 60GB-os SSD meghajtót rendszervinyónak. RAM-ból 8GB is még nagyon sokáig elég lesz, 12GB már enyhén szólva is túlzás egy játékos gépbe. Tápból elképzelhető, hogy picivel nagyobb kell...
3/9 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy
2011. nov. 23. 11:51
4/9 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolo
2011. nov. 23. 11:52
6/9 anonim válasza:
A VGA max fogyasztása 250W a CPU-é 95W. A többit is hozzávéve elég neki, de ha óvatoskodni akartok...
Ramból elég 1333Mhz-s is és 8 giga(remélem az a 12 giga nem valami tri kit). Háznak TT helyett inkább valami CM-t néznék. A CPU-nak bőven elég egy i5 2500K.
7/9 anonim válasza:
így utólag gondolkozva az a táp pontosan melyik család tagja?
Annyit még lehagytam hogy amiket írtam azon spórolsz és én is ajánlom egy SSD beszerzését.
8/9 A kérdező kommentje:
Miért mi kéne ahhoz h hosszú ideig ultrán tudjak game-elni?nem elég a 6970? :O
2011. nov. 23. 23:28
9/9 anonim válasza:
Szerintem ha már úgy is ekkora a szád akkor vegyél egy GTX 680 videókártyát, és ülj a tetejére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!