Ennek a laptopnak az alaplapjának SATA adapterrel való bővítése működhet?
Acer aspire ES1-131-C452 típusó laptopról van szó. Egy 32 Gb-s EMMC-n fut a windows, de szenvedve, frissítéseket már le se tudja szedni, mert nincs hely. Bővíteni szeretném sima sata-s belső merevlemezzel, csak nincs hová csatlakoztatni. A sata adapternek a helye megvan alaplapon, a merevlemeznek is hagytak, csak nincs adapter. Szerintetek lehetne utólag adaptert tenni rá.
Külföldi fórumon elvileg láttam olyat, hogy vett egy adaptert felcsavarozta és megy elvileg. De tényleg működhet így?
Itt egy kép az említett alapról és az adapter helyéről.
Nem fog működni.
Ez a gép az átbaszás mintapéldája.
Volt szerencsém találkozni szervizben vele, ügyfélnek is mondtam hogy erre ne költsön mert max ajtótámasznak és söralátétnek jó
EMAG Black fridayen lett beszerezve és igen, sajnos igazad van max kb söralátétnek jó :) De a tulajdonosa netezésre, filmnézésre használja, arra még jó lenne, ha lenne benne normális merevlemez, mert így a win10 is szenvedve fut már ezen a 32 Gb-n, nincs hely, kb minden héten újra kellene telepíteni, hogy legyen.
Igen azt én is látom, hogy nincs a kártyára forrasztva csatlakozó, ott a helye a kártyán is csatlakozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!