Szeretitek a számítógépeteket?
Figyelt kérdés
Leírnátok hogy milyen gépetek van?2010. jún. 19. 21:56
1/19 anonim válasza:
HP Compaq laptop, áprilisban vettük :)
20/L
2/19 anonim válasza:
Szeretem bizony! Az én gépem a mai viszonyok között "őskövületnek" számít. Asrock G-Pro (478-as) alaplap, integrált VGA, hang és Lan, 2,8-as Intel Pentium 4 proci, 1 GHz memóriamodul, 120 Gb-os HDD, DVD író, 19' Benq CRT monitor, HP tintasugaras nyomtató. De hardveresen és szoftveresen is nagyon karban tartom. Játékokra nem használom. A bootolási ideje: 1 perc 20 mperc.
3/19 anonim válasza:
Hah, tesom gepe (ami regen az enyem volt) meg oregebb: ugyancsak valami AsRock alaplap egy Sempron 2200+ procival, 384 mega rammal es 20 gigas harddal:) Nekem pedig egy Acerem van es amugy szeretem a szamitogepet, mert manapsag eleg elengedhetetlen( es itt nem az ertelmetlen netezesre, jatszasra vagy filmezesre gondolok).
4/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
Egy éves kis notebook, Intel Atom alaplappal, mobilnettel, gyors és pontos kis gép, igenis szeretem. Az asztali öreg NEC, AMD-s és túlmelegszik, olyan, mint a csiga, de sok adatot azon tárolok.
9/19 anonim válasza:
Mint a gépekhez az átlagnál (már a nememben) jobban értő lány:
ACER Aspire sorozatból, 3GB Ram-mal, s Core i3 procival és szeretem. :) De érdekes, az op.rendszert jobban. :)
10/19 anonim válasza:
Szeretem, 775 P4 3.0 GHz, 1 giga ram, 6600GT. Játékra nemjó, de nem is arra kell. Teljesen csupasz XP-vel még gyors is, igaz más nem tudná így használni, de nem is hagynám h bárki hozzányúljon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!