Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretitek a Photoshop CS4-es...

Szeretitek a Photoshop CS4-es verzióját?

Figyelt kérdés

ezt a kérdést azért tettem fel, mert úgy vettem észre, hogy ezt a verziót nem sokan szeretik használni. Én kb. két éve töltöttem le az Adobe oldaláról ennek a programnak a próbaverzióját. Egyáltalán nem tudtam megbarátkozni az új külsejével, sok olyan funkciót töröltek le, amikre szükségem lett volna, így maradtam a CS3-nál. Aztán jött a CS5, azt azért szerettem meg, mert lehet festőecseteket választani, színkeverési módja is van, jobb az animációkészítése.

Az is feltűnt nekem, hogy a tutoriálos oldalakon alig teszik fel a CS4-es munkákat.

2011. jún. 13. 11:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért nem szeretik sokan, mert se Vistával se Windows7-tel nem kompatibilis. Nekem volt, én szerettem, de amióta kijött a cs5, azóta azt használok.
2011. jún. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!