Lehet lassabb a gép mert sok a ram kevés a hz?
Figyelt kérdés
Tesómnak össze akarok rakni 1 régi gépet és nem tudom hogy rakjam:500mhz-s a proci 1db128mb 133mhz-s és 2db 256mb 133mhz\db ram vagy csak a 2db 256 os ram legyen benne mert az első péda sok lenne a procinak nem?
ezen a területen nem nagyon vagyok tisztába vele thx
2010. jún. 19. 13:08
1/8 anonim válasza:
Minek ilyen gép?
Mennyit szán rá a tesód?
Kb 80000 ből kihozok egy gépet amin mennek az új játékok :P
2/8 anonim válasza:
Tudod öreg, lehet, hogy te 80K-bl összehozol egy gépet amin mennek az új játékok, de lehet, hogy ő rági játékokat akar futtatni, régi vason, ami esetleg ingyenbe lesz, nem 80ezerbe, mert gondolom megvannak otthon az alkatrészek. Nem mindenki játszik a gépeken.
3/8 anonim válasza:
Ja, a válasz lemaradt. Nyugodtan mehet bele, a 2x256 PC133 SD, meg a harmadik slotba a 128 PC133 SD. Arra figyelj, hogy ne legyen partáshibás. A másik, hogy az alaplapon is egyen beállítva a memória órajele, mert vagy nem indul el, vagy borzasztó lassú lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
és az órajelet hogyan kell beállítani?
2010. jún. 19. 14:52
5/8 anonim válasza:
Alaplaptól függ. nézd meg a leirását.
6/8 A kérdező kommentje:
réi szar ha leírást találnék húúú XD am compaq os vagy hogy kell leírni am megjegyzem a kedves kommentélőnek hogy:én 65 vől raktam ojat h beszarás de kistesóm b@szogatott h csináljam meg neki.
2010. jún. 19. 21:28
7/8 BlacktigerXXX válasza:
Compaq... régi... szrd le :D sztem 100az FSB je alapból ha 500as proci szerepel benne. Minél több a ram, annál jobb, de lehet nem is kezel 512nél többet :)
8/8 BlacktigerXXX válasza:
előző vok. lehet a 133as 256os ramodat alapból csak 128nak fogja kezelni. óóóó a régi szép idők.. Nekem is volt compaq EP gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!