Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lassabb gépből gyorsabb,...

Lassabb gépből gyorsabb, kevés pénzből!?

Figyelt kérdés

Gépem:

ASUS P5PL2,

Intel Pentium 4 HT 3.0GHz -> 3.4GHz,

1GB DDR2 RAM,

GeFORCE 7600GT 256MB,

Windows XP Pro SP3 32bit -es op.rendszer.

Így elég lassú szegény, főleg játékra használnám. A keret rá kb. 20-25e HUF. Tudom nem valami sok, de azért reménykedem.

2010. máj. 7. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

több memória (ez látványos javulást fog eredményezni)

64bit-es oprendszer.

más ennyiből nem jön ki.

2010. máj. 7. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szarból nem lehet várat építeni. Inkább még gyűjtgesd a pénzed. A játékok megvárnak, nem fognak elfutni előled.
2010. máj. 7. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Új proci : Core 2 duo E6400 ---11000Ft

pl: [link]

memória: +1gb DDR2 533mhz ---3000Ft

videókártya: Asus 8800GT ---15000Ft

(Ehhez hozzájön, hogy 5-6k-ért talán el tudod adni a 7600GT-t.)

Összesen: 23-24eFt (vagy akár még kevesebb is lehet lealkudva egy-két árat)

...és máris kész a vár helyett inkább erőd a "szar"-ból :D

Ha bizalmatlan vagy a használt dolgokkal kapcsolatban akkor sajnos esélytelen komolyabb változásokat véghezvinni ennyi pénzből. Én eddig speciel még sosem csalódtam ilyen termékekben.

2010. máj. 7. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
én használtan nem vennék semmi ilyesmit...
2010. máj. 7. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem az egész gépem használt cuccokból van összerakva a tápot kivéve. és anno kb. 2 éve 150eFt helyett 70e-ért raktam össze, és még most is hibátlanul működik, sosem volt semmi baja. (egy-két alkatrészre talán még gari is volt, de nem volt rá szükségem)

Nyilván nem szabad venni kevésbé megbízható (Palit, Inno3D, PointOfView..) márkájú termékeket használtan, hanem jobb márkákból érdemes válogatni, mint MSI,ASUS,XFX, GIGABYTE...stb. Körültekintően kell vásárolni, megbízható személytől, előtte tesztelni a terméket, utána nézni a dolgoknak és akkor nem igazán érhet meglepetés. Ugyanolyan ez mint a használtautó vásárlás.

Én nem akarok senkit meggyőzni semmiről, de szerintem akinek kevés pénze van, annak sajnos nincs más alternatíva, hogy lépést tartson a technológiával. De így vannak ezzel sokan mások is.

2010. máj. 7. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak/vannak használt cuccaim. Alaplap, vga stb. Eddig egy VGA-val volt bajom de az is az én hibámból.
2010. máj. 7. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
ram az biztos több kell ha jobb grafikán akarod tolni a játékot akkor 3 nagyobb videókártya talán ankább ati-s
2010. jún. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!