Folyamatosan kékhalálozik a gépem. Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Olyan problémával fordulnék hozzátok hogy van egy lassan 3-4 éves gépem amit én rakattam össze. És az a problémám hogy időnként kékhalálozik. Mármint van egy játék Rust és az alatt szinte soha nem tudom rendesen üzemeltetni a gépet vagy 20-30 perc után vagy 2-3 ora de egy nap minimum 1x vagy kékhalál vagy csak kidob a játékról hibára utalva. Már nem tudom mitevő legyek videokártya csere is volt meg ramok gép is újra lett rakva de semmi.2018. júl. 15. 10:41
1/7 MGéza válasza:
Akkor esetleg a tápegység marad. Jó lenne ha valami hiba reportot tudnál adni. Konfig mindenesetre nem ártana, ram, tápegység, proci videokártya lenne a legfontosabb. Ha terhelés alatt csinálja főleg, tehát játék közben, akkor esélyes a tápellátás vagy a túlmelegedés.
2/7 anonim válasza:
Akkor két hibalehetőséget kizártál a tízből :)
Driver, kábelek, alaplap, HDD, SSD, ezek adatkábelei, ezek tápkábelei, maga a tápegység, hűtés esetleg maga a program...
3/7 anonim válasza:
Mem test 86+ .Teszteld a Ramokat egyessével. Nekem ugyan ez volt. Az egyik ram tönkrement. Nekem 340 hibát írt ki az egyik ramnál .Kivettem azóta semmi probléma minden megy akár 24 órában is.
4/7 anonim válasza:
Mivel írta, hogy RAM-ot cserélt és előtte is volt kékhalál, így én ezt kihagynám. RAM teszt 4-8 óra ideig tart...
5/7 anonim válasza:
De persze lehet a táp a ludas.Lécci írd meg mi lett a memtest eredménye.Én tápot is cseréltem amikor tönkrement az egyik ram. Valószinű a táp miatt.És pár év alatt kinyírt 2 db 500 Gb-os winyót.👏
6/7 anonim válasza:
Ha biztosan kitudod zárni a ram hibát (föltételezem új ramokat vettél) akkor az előttemszólónak igaza lehet hogy a táp a ludas.
7/7 anonim válasza:
A kékhalált 99%-ban hardveres hiba okozza. Persze sok nagyokos a "winfost" meg a gonosz MS-t okolja, ahelyett, hogy szembenézne azzal, hogy a gépével nem stimmel valami. Sokszor a gyenge tápellátás okozza a kékhalált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!