Folyamatosan kékhalálozik a gép. Miért?
Nem rég cseréltem tápot-FSP 350W.
Merevlemezt is cseréltem, 3 csupasz HDD-re próbáltam feltelepíteni a win xp-t de a telepítés közben is kékhalálozott. A kiírást sajna nem tudtam megjegyezni, de mindig vmilyen .sys kiterjesztésű fájlal volt gondja, még akkor is ha az üres vinyó volt bent... Gyanakodhatok memória hibára is? Mi a lósz*r lehet? Idegesít... Vegyek egy új merevlemezt? Az megoldja a problémát?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ja a gép specifikációja:
P4 2,4 gh
Ati 3450 vga
P4-p800 alaplap
350W FSP
Egy fél évvel ezelőtt én is vettem egy új vinyót a lapotomba és ott is hasonló gond volt, nem tudtam felrakni szinte semilyen oprendszer ( linux, xp, 7 x32, 7 x64 ). ASUS fórumon, PC fórumon, több külföldi fórumon, vinyó gyártójánál szóval mindenhol érdeklődtem és jött sok ötlet hogy mi lehet a gond, de nem segített semmi, végül kicseréltettem egy másikra.
Nem mondom biztosra, hogy nálad is a merevlemez a rossz ( nem vagyok túl jártas a hardware-k terén ), de gyanús.
3 hdd-m van össz-vissz.
1 Segate 40gb- sata
1 Quantum firewall 12 gb-ide
1 Hitachi 40gb-ide
Szerintem a Satás beszart, mert azon kékhalálozott egyfolytában, ahogy betöltötte a rendszert, máris.
A 12gb-sen nincs oprendszer, ezt úgy próbáltam, hogy felbootoltam win xp-t de a telepítés közben megint kékhalál volt (de ebben az esetben csak ez volt bent, a satás nem, és a másik sem, tehát csak ez volt benne...)
A 40 gigás tele volt vírussal-legalábbis a kékhalál szerint- így az be sem töltött- tehát ezen volt oprendszer, csak a gép nem is engedte betöltődni.
Minden esetben csak 1 hdd volt bent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!