Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj ha gép indítás...

Mi lehet a baj ha gép indítás után folyamatosan 100%on pörög a gpu!?

Figyelt kérdés

a gépet újra raktam nem is egyszer szét is szedtem össze is raktam de ugyan úgy csinálja kivéve ha indítás előtt be lépek a biosba és utánna egyből ki lépek a biosból és úgy indul akkor nem jelentkezik ez a probléma! Ezt valahogy meg lehetne oldani hogy ne csinálja? (bios elemet ki vettem nem jó)

----------------------------------------------------------

meg még néha játék közben gondol eggyet és újra indul a gép

minden további nélkül nem melegszik túl az biztos mert újra lett pasztázva az alap lapi hűttő borda is meg a proci is.

a Gépem ha segít valamit:

Proci: Fx-6300

alaplap: ASRock 970 Pro3 R2.0

Vga: MSI GTX1050 Ti oc 4GB GDDR5

Táp Corsair Vs550 (550w)

?

2018. jún. 11. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
MSI afterburner en meg nézted már a gondot? Lehet, hogy be van állítva az, hogy a gép bekapcsolasa után automatikusan indítsa el a beállított adatokat(pl a gpu ventilátor ne automatikus sebességes, hanem egyedi sebességes pörögjön) Ha nem az, akkor lehet, hogy valami gyártási hiba, vagy kompatibilitási felrecsuszas
2018. jún. 11. 23:41
 2/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Újratelepítés után nagy valószínűség szerint a windows update a bűnös (Futó folyamatok között svchost.exe igen magas processzor használat).

3 megoldás van szerintem :

1. Újraregisztrálod a windows updatét : [link]

2. Kikapcsolod teljesen : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

3. Offline feltelepited az eddig frissitéseket, és utánna nagy valószinűség szerint nem fogja terhelni a frissitések letöltése a gépet : [link] +ehhez egy leirás : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Sok sikert. Üdv.

2018. jún. 12. 07:01
 3/5 coopper ***** válasza:

Bocsi !

A offline frissitéshez a leirás : [link]

Üdv.

2018. jún. 12. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az update ugrott be elsőre. Most volt újrahúzva a rendszer? Ha igen, meg kellene várni, hogy mindent lefrissítsen
2018. jún. 12. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de még mindig nem jó :(
2018. jún. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!