Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD bővítés után nem kapcsol...

SSD bővítés után nem kapcsol be a gép?

Figyelt kérdés
Helló. Most hoztam szervizből a laptopom. Dvdt kiszedték, hdd az optikába került, SSD pedig a DVD helyére. Viszont amikor megkaptam, nem indult a gép. Azt mondták, szedjem ki aksit, rakjam vissza és menni fog. Ez ok volt. Ma beakartam kapcsolni. Ugyanez volt. Viszont az aksi ki be dologra már nem reagált. Beraktam egy új aksit töltővel. A töltő fény villog. A gép nem kapcsol be sem az új sem a régi aksival. Kiszedtem az aksit, rádugtam a gépet töltőre. Elsőre elindultak, aztán kilőtt a kép megint. Mostmár így sem indul. Mondjátok azt, hogy nem csináltak nagy bajt a szervízben, mert addig, míg be nem vittem. Minden működött. Ha leszedtem a töltőről, akkoris villog a töltő Led jel, de a gép nem kapcsol be. Mi lehet vele? Mi lehet a baja? HP EliteBook

2018. jún. 22. 18:23
1 2
 11/13 Robivosi ***** válasza:
Szoftveresen sok mindent meg lehet csinálni. (Informatika), ha tud szerelni is akkor rendben lesz a géped!
2018. jún. 22. 19:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Nah. Most megfigyeltem. Nagy nehezen beindult a gép, amíg nem emeltem fel, hogy áttegyem máshova, addig ment. Ahogy felemelték, kikapcsolni. Ez tényleg valami érintkezés lesz
2018. jún. 22. 20:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Ahogy felemeltem, kikapcsolt.
2018. jún. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!