SSD bővítés után nem kapcsol be a gép?
Figyelt kérdés
Helló. Most hoztam szervizből a laptopom. Dvdt kiszedték, hdd az optikába került, SSD pedig a DVD helyére. Viszont amikor megkaptam, nem indult a gép. Azt mondták, szedjem ki aksit, rakjam vissza és menni fog. Ez ok volt. Ma beakartam kapcsolni. Ugyanez volt. Viszont az aksi ki be dologra már nem reagált. Beraktam egy új aksit töltővel. A töltő fény villog. A gép nem kapcsol be sem az új sem a régi aksival. Kiszedtem az aksit, rádugtam a gépet töltőre. Elsőre elindultak, aztán kilőtt a kép megint. Mostmár így sem indul. Mondjátok azt, hogy nem csináltak nagy bajt a szervízben, mert addig, míg be nem vittem. Minden működött. Ha leszedtem a töltőről, akkoris villog a töltő Led jel, de a gép nem kapcsol be. Mi lehet vele? Mi lehet a baja? HP EliteBook2018. jún. 22. 18:23
1/13 Robivosi válasza:
Valami elektromos probléma lehet. Ajánlom vidd vissza a szervizbe, mert nem jól rakták össze... Még ott ki kellett volna próbálnod!
2/13 anonim válasza:
Ezt elírtad:
"Dvdt kiszedték, hdd az optikába került, SSD pedig a DVD helyére"
Valószínűleg az optikai meghajtó helyére került a HDD, a HDD volt helyére pedig az SSD.
Vissza kell vinned, ez nem telejósda sajnos. Számos oka lehet.
3/13 A kérdező kommentje:
Ott kipróbáltam. Akkor ment. Otthon amikor újra beakartam kapcsolni, akkor már megint nem. Remélem nem alaplappal lett valami.
2018. jún. 22. 18:40
4/13 A kérdező kommentje:
A bekapcsoló gomb és a töltő is valamikor reagált valamikor nem. Remélem telleg csak érintkezés, mert ha alaplapon, akkor kuka az üzleti gépem. Ez egy jó szervíz a kerületben. Nem gondoltam, hogy rosszul rakják össze.
2018. jún. 22. 18:44
5/13 Robivosi válasza:
És akkor most kicseréltek mindent?
6/13 A kérdező kommentje:
Berakták az ssdt, igen. A hdd maradt a torrentekre. A DVDt meg odaadták, hogy adjam el. A gépem van hogy bekapcsol, úgy 5-ből 1-szer.De hamar ki is akad... Rohadtul mérges vagyok.
2018. jún. 22. 18:50
7/13 Robivosi válasza:
"Ott kipróbáltam. Akkor ment. Otthon amikor újra beakartam kapcsolni, akkor már megint nem"
A töltőd csatlakozója nincs megtörve?
8/13 A kérdező kommentje:
Nincs, zsír új. Rádugtam másik gépre. Azt tölti is.
2018. jún. 22. 18:59
9/13 Robivosi válasza:
Akkor kontakt hiba gyanús lehet...
10/13 A kérdező kommentje:
Hát csak az a kérdés, hogy egy ilyen helyre vigyem e vissza vagy dobja át az édesapám informatikus barátjához inkább? Mostha így rakták össze....
2018. jún. 22. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!