Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsol be a gép ha a...

Csdenisz kérdése:

Nem kapcsol be a gép ha a monitorral kötöm össze. Miért?

Figyelt kérdés

Nos... Vettem egy új konfigot, i3 8100, Asrock B360M HDV

A monitorom viszont egy régi 1680x1050 es felbontású vga monitor.

A régi gépem egy amd volt amiben egy Asus 1050ti volt, jelenleg az intelben is az van.

Amd-n működött a hdmi to vga átalakító nem volt baj, viszont az intel ha belerakom az átalakítót elidulni sem hajlandó.

Jelenleg a tv van rákötve hdmi kábellel úgy működik.

Mi lehet a baj?

2018. jún. 19. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egyetlen ami változott, az alaplap és proci. ha jól értem, a videókártya, adapter és monitor ugyanaz mint régen, amikor jó volt.

Szerintem nézz bele a BIOS-ba a jelenegi állapotban, hátha találsz valami opciót a hdmi-re vonatkozóan.

Ha jól látom, enne az alaplapnak ( [link] saját VGA, DVI, HDMI kimenete is van, lehet hogy alapból oda küldi a képet. Vajon rendesen be van illesztve a videókártya az alaplapba, nincs kontakthiba? (nem írtad hova dugtad a tévéhez menő kábelt)

2018. jún. 19. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs kontakt hiba most is a gépről írok csak a tv van rákötve.

Ha most átdugom akkor nincs kép.

Kikapcsolom és be akarnám kapcsolni úgy felpörögnek a ventik egyszer és ennyi.

2018. jún. 19. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
jó de az alaplapra vagy a videókártyára van kötve a TV?
2018. jún. 19. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
A videokártyára
2018. jún. 19. 20:34
 5/5 A kérdező kommentje:
A problémát megoldottam, már csak az maradt, hogy akárhányszor kikapcsolom a gépet és be akarom kapcsolnim ahoz ki kell kapcsoljam a tápot és ujra vissza.
2018. jún. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!