Megéri még 2018-ban Macbook Airt venni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 09:28
1/4 anonim válasza:
Attól függ mire használod. Játékra nem lenne jó. De ha dizájnolással foglalkozol, esetleg irodai munkára tehát adatbáziskezelés, táblázatkezelés stb.. vagy csak böngészel a neten akkor tökéletes. Én PC-t vennék mindig mert azon minden elérhető. Persze Macintoson is vannak alkalmazások, de számomra nem olyanok amit én használok. A kinézete gyönyörű.
2/4 anonim válasza:
Munkára nagyon kevés a 13 colos képernyő, szórakozáshoz meg méregdrága. Csak akkor ajánlom, ha a legfontosabb szempont a kis súly és méret.
3/4 anonim válasza:
A méret, a hordozhatóság nagyon nagy előnye, ha meg tudsz barátkozni a 13"-es, nem túl nagy felbontású kijelzővel, akkor jó választás. Én jelenleg semmi másra nem tudnám cserélni (a Pro tudása nekem sok, a többi meg nem éri meg a dupla árat - pedig irdatlan jók azok is).
4/4 anonim válasza:
A kijelző tényleg kicsi, de otthon vagy irodában rá lehet kötni nagyobb monitorra. A kijelző felbontását sokan szidják, nem értem miért. Ok, nem retina, de ha nem kimondottan grafikus munkára kell, akkor teljesen megfelelő, ugyanolyan, mint bármelyik másik laptop képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!