Macbook air 128 gb. Megéri? Nem kevés ez a tárhely?
Nem éri meg.
Nekem 64 giga tárhely is elég
Nekem a PC-ben is 128-as SSD volt és még a Windows 10 is lazán elfért rajta, pedig többet foglal, mint az OSX. Ha nem tárolsz rajta zenét, képet és filmeket, akkor el lehet rajta férni, ha bekapcsolod a tárhely optimalizálást és ésszel használod, akkor még több helyed marad. Lehet nagyobbat venni, de az az, ami szerintem nem éri meg, mert nagy állományok tárolásánál jellemzően a 256-os tárhellyel sem vagy sokkal beljebb, viszont 80 ezer forint a felára, ami irreálisan sok. Egy külső vinyót meg úgysem úszol meg, azt meg már terás méretben is kapsz 20 ezer körül.
Ezt a megéri-nem éri meg dolgot nem érdemes feszegetni, ebben soha nem lesz megegyezés. Jönnek majd a hardcore gamerek, akik leszarozzák a Mac-et, mert nem ennyiért már ezt meg azt kapni PC-ben...stb. Attól függ mennyi pénzed van. Ha úgy kell kiizzadni az árát, netán hitelt kell felvenni, akkor nem éri meg, mert egy Macbook nem a szent grál, egyszerűen csak egy kiválóan használható, elegáns, minőségi laptop, jó oprendszerrel, ügyes megoldásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!