Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2018ban mégéri még a 2010es...

2018ban mégéri még a 2010es macbook pro15?

Figyelt kérdés

Sziasztok 110ezerért tudnák egy gyönyörü álapotba lévöt venni.

Amire használnám:

E-Mailen írására

Házifeladatot írni

Fényképeket szerkeszteni

Netezni

És nagyábol erre kellene. Szerintetek még 2évig tudnám használni vagy már nagyon lassù ?

2018. ápr. 16. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Nem csak hogy lassú és már nem támogatott, de ennyi idő alatt már az akkumulátora is tropára ment, és ezekben a modellekben sehogy nem lehetett cserélni azt.
2018. ápr. 16. 21:42
 2/4 MGéza ***** válasza:
Csak azért ne vedd meg mert alma van rajta meg jól néz ki... Ahogy az előttem szóló is írja, ennyi pénzért lényegesen korszerűbb gépet kapsz, igaz nem Applet.
2018. ápr. 16. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elottem levo leirta, de ha villogni kell vedd meg nyugodtan
2018. ápr. 16. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem komoly munkára használsz egy mac-et, akkor csak túlárazott fémhulladék.

Ha neked megér 110e ft-ot az, hogy a suliban mutogasd, akkor vedd meg. Használtan 40-60e ft között találsz régebbi üzleti notikat brutálisan jó ár/érték aránnyal. Én azokat javasolnám, (pl.: HP 8460P, 8470P, DELL E6430) de ez már csak egyéni vélemény.

2018. ápr. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!