2018ban mégéri még a 2010es macbook pro15?
Figyelt kérdés
Sziasztok 110ezerért tudnák egy gyönyörü álapotba lévöt venni.
Amire használnám:
E-Mailen írására
Házifeladatot írni
Fényképeket szerkeszteni
Netezni
És nagyábol erre kellene. Szerintetek még 2évig tudnám használni vagy már nagyon lassù ?
2018. ápr. 16. 20:47
1/4 anonim válasza:
Nem csak hogy lassú és már nem támogatott, de ennyi idő alatt már az akkumulátora is tropára ment, és ezekben a modellekben sehogy nem lehetett cserélni azt.
2/4 MGéza válasza:
Csak azért ne vedd meg mert alma van rajta meg jól néz ki... Ahogy az előttem szóló is írja, ennyi pénzért lényegesen korszerűbb gépet kapsz, igaz nem Applet.
3/4 anonim válasza:
Az elottem levo leirta, de ha villogni kell vedd meg nyugodtan
4/4 anonim válasza:
Ha nem komoly munkára használsz egy mac-et, akkor csak túlárazott fémhulladék.
Ha neked megér 110e ft-ot az, hogy a suliban mutogasd, akkor vedd meg. Használtan 40-60e ft között találsz régebbi üzleti notikat brutálisan jó ár/érték aránnyal. Én azokat javasolnám, (pl.: HP 8460P, 8470P, DELL E6430) de ez már csak egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!