Nem akar bekapcsolni a számítógépem?
Jelenleg a tesom gépéről vagyok.
Az lenne a problémám hogy voltunk nyaralni több mint 1 hétig és mikor haza jöttem bekapcsoltam a gépet kb. 1-2 percig ment aztán befagyott .
Mikor újra indítottam már befagyott az asztal behozása után.
Utána kapcsolnám be a gép zug de a monitoron csak a narancssárga ledlámpa ég és ennyi.
Ha ki húzom a monitor kábelét akkor bekapcsol a monitor és ki írja hogy : No signal
Most meg mikor már kapcsolnám be elkezd zugni (ahogy szokott) majd leáll kb 3 mp-re aztán megint csak zug a gép és a monitoron meg semmi és a bekapcsoló gombján se ég már a kék lámpája .
Tavaly is ugyan ezt csinálta mikor nyaraltunk1hétig de akkor levittük a szervizbe és ott hamar megcsinálták de csak annyit mondtak hogy valami érintkezési hiba meg hogy poros volt .
Tudja valaki mit kéne csinálni,hogy működjön? ?
HÁT... lehet, hogy a táp vagy az alaplap adta meg magát. De ennyi sok oka lehet:
ez is új
ha át nem basztak :D
(Szanex-be vettük)
noh akko be pötyögöm már ezt is :
Proci: Intel Core2 Duo 2,66Ghz/1066MHz LGA775 3MB BOX E7300
Alaplap: ASUS P5QL LG775
Memória: Kingmax memória 1 gb 800 MHz DDR2 (2 db)
VGA Vezérlő :ASUS EN8600GT MAGIC HTTP 512MB RAM
DVD író: Pioner 216D SATA
Vinyó : Samsung 320 gb SATA-II
Táp : Gigabyte 460w ATX, PFC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!