Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez most vírus? Vagy nem...

Ez most vírus? Vagy nem kellett volna rákattintanom?

Figyelt kérdés
Msn-en küldözgetnek olyat hogy nézd (meg ezt az képet ..... nem tom mi az oldal címe)És én rákattintottam kijött hogy fájl megynitása illetve mentése.Nem csináltam vele semmit.Bezártam.Így elkaphattam?
2010. jún. 14. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
virustotal.com és igen, továbbküldözgetnéd
2010. jún. 14. 19:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Így jön hozzám: [link]
2010. jún. 14. 19:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nem nyitottad meg akkor jó eséllyel nem kaptad el. Amikor "csak úgy" kapsz egy linket kérdezz vissza Lillától, hogy "Szia, mi ez a kép, amit küldesz? Tudod mostanában sok vírusról hallani..."
2010. jún. 14. 19:51
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom tudom.Csak nem sürű hogy vírusok terjengenek a partnerlistámon.És valaki net tudja hogy hogy lehet kiírtani?Hátha mások megfogadják a tanácsom az írtással kapcsolatban.
2010. jún. 14. 19:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez egy Vírus ha megnyitod vagy lemented akkor te is így fogod továbbküldeni hogy Lilla üzenete: Nézd meg ezt a képet...És akkor ő is megnyitja és ő is továbbküldi. De mivel nem nyitottad meg vagy mentetted le nincs para
2010. jún. 15. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:
ne szarj már be én is ezt kapom már hogy nézd meg a képet és link, és nem érdekel, mert úgyse tud mutatni olyat ami érdekel, hacsak nem a csaj maga meztelenül :D
2010. jún. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!