Autorun. Inf virus? System volume information, $recycle. Bin virus? Mikezek? SEGITSÉG!
Van egy samsuns 500 gigás külső vinyóm, és úgy tűnik valami nem okés vele.
Először is észrevettem h az eddigi mappák (filmek, zene programok, telós játékok stb) mellet megjelent még egy pár számomra ismeretlen mappa (system volume information, $recycle bin, autorun.inf) a vinyo két partícion van és mindkettön megjelentek ilyen mappák..kicsit bujtam a netet és kiderült h ez a autorun.inf valami virus meg találtam a system volume-re meg a recycle binre is virus lehetöséget..mi lehet a baj?letöltöttem mindenféle programot( autorun eater, meg csomo autorun.inf eltávolito cuccot) de semmi változás..virusirtomat is frissitettem letöltöttem másikat hátha jo de nem talál virust egyiksem… rádásul ha belépek a vinyoba és ráklikkelek pl. a zenékre akor uj ablakban nyitja meg..pedig be van állitva h egy ablakban nyisson meg mindent!!! kérlek segitsetek mert nagyon idegesiiit!! tudna adni valaki tippet? vagy 100%os megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!