Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet egyesíteni a D...

Lordvipi kérdése:

Hogy lehet egyesíteni a D particiót a C vel?

Figyelt kérdés
vagy is van egy 500gigás vinyom és 2 fele szedtem szét 100gb a windowsnak és a D meg a maradék de mivel hogy ma jön meg az 1 terrásom így annélkül akarom egyesíteni hogy ujra kéne rakni a windowst lemezkezelővel lehet ha törlöm onnan a D particiót?

#D_és_a_C_újra_egyesítése
2018. máj. 11. 11:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Törölni tudod a d-t de nem fogod tudni a windows lemezkezelőjével egyesíteni őket, hiszen épp használatban van.

minitool partition wizardra van szükséged

[link]

2018. máj. 11. 11:19
 2/19 anonim ***** válasza:
Lehet, persze egy kicsit kockázatos és szerintem felesleges is.
2018. máj. 11. 11:28
 3/19 anonim ***** válasza:

Hát. Én nem nagyon szórakoznék ilyen kontármunkákkal... ha más nem az 1terrásra kihúzod az egész C-t akár. Az Op rendszeredet meg netről ISOban beszerzed vhonnan (Ncore, hivatalos Microsoft oldal...)

Abból csinálsz 1 telepítőt pl pendrivra. Ha kész a telepítés ami kell visszahúzod ami kell. Úgy a tiszta munka. És gyorsabb is lesz sztem. Na meg egy szűz rendszer. Esetleg amit vírusokat beszedtél, attól is megszabadulsz

2018. máj. 11. 12:38
 4/19 anonim ***** válasza:

Az 500GB-os részen szeretnéd a rendszert?! Miért nem kötöd csak be a 3 1TB-ost és kész. Max nem D lesz a betűjele.

Az egyesítés pedig az ajánlott minitool-lal, ha mindenképpen ezt szeretnéd. Csak legyen szabad hely a D-n minimum 100GB, de legjobb lenne, ha üres.

2018. máj. 11. 13:54
 5/19 anonim ***** válasza:
> + 1TB <
2018. máj. 11. 13:54
 6/19 anonim ***** válasza:
A rendszernek elég 100GB. Az 500GB felesleges. Csak teletömöd mindenfélével és amikor újra rendszert kell telepíteni akkor egy csomó cuccod veszni fog vagy telepítés előtt át kell másolni egy másik partícióra. Ezért lenne érdemes így hagyni. 100 GB a rendszernek és maximum nem kettő hanem 3 partíciód lesz. Ennyi.
2018. máj. 11. 14:23
 7/19 A kérdező kommentje:
nekem nem kell 1tb nél több annyi szarom nincs és ezt is csak azért vettem mert az 500gb az kicsi volt szóval akkor ajánlatosabb tiszta rendszert tenni de,nem akartam ezt megint tehetem fell azt a sok szart áhhh :/
2018. máj. 12. 09:29
 8/19 A kérdező kommentje:
egyébként meg a mai napig nincs 1 vírusom se arra oda figyelek hogy mit és honnan szedek le
2018. máj. 12. 09:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz vírus. Csak itt az oldalon az elmúlt egy hétben több kérdést olvastam, hogy a nagy frissítés óta nem indul el az oprendszerük...
2018. máj. 12. 12:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Na de most ha nincs annyi szarod, akkor mi okozza azt a nagy problémát az ujratelepítéssel, hogy odaírtad az "Áhh"-t?
2018. máj. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!