Windows 10-ben hogyan lehet egyesíteni 2 particiót?
Figyelt kérdés
Lehető legrövidebben: Nem vagyok egy akkora szekértő a témában, de addig eljutottam hogy létrehoztam egy 25GB-s meghajtót oprendszernek (tudom, kevés) meg egy maradék 8xxGB-s meghajtót egyéb dolgokra (utólag) és hagytam még 75GB "használatlan helyet" abból a célból, hogy kiegészítsem vele a hiányzó helyet az oprendszer meghajtójához, van rá lehetőség hogy ezt hozzácsatoljam és ha igen, hogyan?2017. júl. 21. 21:31
1/2 anonim válasza:
Nehezen de lehet. Valszeg a 75 GB a 2. partíció után van ezért a 2.-at kell 75-el csökkenteni, ezt hozzáadni a 25-höz, majd a "használatlan hely"-et hozzáadni a 8xx GB-hoz. Ez az oprendszer lemezkezelőjéből is megy de nem veszélytelen ezért vigyázni kell vele...
2/2 anonim válasza:
Ha a kettő partíció egymás után foglal helyet, akkor érdemes.
Egyébként én csinálnék egy tiszta újrahúzást, rendesen beállítva. Persze le kell mentened az adataid külső HDD-re pl, amit kölcsön is kérhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!