Hogyan lehet három partíciót kettővé egyesíteni?
Figyelt kérdés
Adott a rendszer partíciója (175 GB), továbbá egy 606 és egy 149 gigabájtos. Én az utóbbi kettőt szeretném egyesíteni, de nem lehet. Próbáltam a Lemezkezeléssel, de nem engedi kiterjeszteni, az EaseUS Partition Masterrel, ott meg a kettő együtt nem választható ki. Mi ennek az oka?2015. okt. 10. 15:42
1/4 anonim válasza:
mind a 3 résznek teljesen üresnek kell lenni
szóval mindet formázd előbb
utána lemezkezelésben, törlöd őket egyesével (akár így is kezdheted)
utána meg új patrició létrehozás, alapdolgokat hagyod benn és kész, egybe lesz.
2/4 anonim válasza:
kötet törlése (így töröld őket)
majd lesz a RAW winyo és ak nyomhatod neki az új kötetet-et
3/4 anonim válasza:
A kisebbikről lementesz mindent, majd törlöd. Utána a másik megmaradt partíciót nyújtod/kiterjeszted.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez eddig szép és jó, és alapból ezt csináltam, de nem engedi. Nem választható lehetőség a kiterjesztés, nem értem, hogy miért.
2015. okt. 10. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!