Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így, hogy új vga van a gépben...

Így, hogy új vga van a gépben már jobb minoseg mellett lehet jatszani az uj jatekokat?

Figyelt kérdés

AMD FX 8320E 3.2 GHz

Adata xpg 8 gb ddr3 3200 MHz ram

Radeon r9 390 8 gb

Akyga pro 600W

1680x1050-es a monitorom eddig 768p low-on jatszottam egy ddr3-mas gt 710-el! és amikor vettem a gepet regen gamer gepnek vettem a vga-val jol el csesztem inkabb egy hasznalt gtx 460-at vettem volna! De most van uj vga mostmar ez gamer gép?

2018. máj. 10. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az R9 390 kb. 500-szor erősebb egy GT 710-nél.

Nincs konkrétan meghatározva hogy mi számít Gamer-nek. Ahhoz a monitorhoz megfelelő lesz.

2018. máj. 10. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt a tápot sürgősen lecserélném, nagy veszélynek teszed ki vele a gépet.

Amúgy a válasz igen, akár még QHD-hoz (1440p) is alkalmas lenne a kártya. Ehhez a monitorhoz kissé overkill.

2018. máj. 11. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:

R9 390 még mindig egy bika kártya, nagyjából a GTX 970 szintje.

Viszont fogyaszt is rendesen, szóval az a táp nem egy életbiztosítás.

Nem is értem miért vesz meg bárki is ilyen fos, noname tápokat, mikor kicsivel drágábban már van normális minőségű... Akár egy Chieftec Smart is jobb választás mint ezek.

2018. máj. 11. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!