Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor vagy videokártya? Mi...

Monitor vagy videokártya? Mi a hiba?

Figyelt kérdés

Van egy R9 270x 4GB-os videokarim.

Reggel jelezte az amd hogy új driver van. Felraktam. Utàna n3ha becsikozott a kép jàtéknàl.

Újrainditottam a gépet, és azóta

HDMI

Out of Range

67,4kHz/59Hz

Ezt írja, nem tudok még a biosba sem belépni.

Mit tegyek?

Windows 10 Pro 64 bit a rendszerem.

2018. máj. 1. 14:12
 1/8 P.O.C. ***** válasza:

Videokártya szinte biztos. De hogy egy új driver hogy tudja kinyírni vagy hogy van-e összefüggés fogalmam sincs.

Amúgy egyszerű kizárni mi a hiba. Kiszeded a kártyát és az alaplapira kötöd a monitort.

2018. máj. 1. 14:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszönöm, de sajnos nincs alaplapim. Igen, eddig semmi baja sem volt. Driver frissités utàn játék alatt csikozott, mondom restartolok, azóta ez a hiba amit írtam.

2018. máj. 1. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Videokártya hiba, több mint valószínű csak véletlen hogy most frissítetted a drivert.

(Természetesen lehet köze hozzá, pl túlhajtotta magát miatta később, vagy ilyesmi, de lehet nagyobb az esély arra hogy most engem villám csapjon agyon miközben ezt írom :D )

2018. máj. 1. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Hàt nem tudom.

De olyan fura ez amit ír, mintha magasabb lenne a frekvencia, vagy nem?

Bàr az meg mitől? Soha nem volt ilyen baja.

Ha nem HDMI-vel csatlakoztatom, hanem Vga(dsub) akkor meg nem csinàl semmit. Csak hdmi-re reagàl.

2018. máj. 1. 15:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha tényleg meghalt, akkor mit ajànlatok helyette?

Hasonló teljesítményű kàrtya érdekelne, lehet nvidia is.

16 GB DDR3 ram és egy FX 6300 van a konfigban.

2018. máj. 1. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Ja igen.... Tàpegységem..

Seasonic S12II Bronze 620w 2 db 6 tűs csatival.

2018. máj. 1. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:

GTX1050Ti

Egy újrapasztázást meg lehet amúgy próbálni.

Valamit nyög ki hdmi-n keresztül a kártya szerintem, ezért írja azt a monitorod. Mivel pl bios-ba se tudsz belépni, így a remény hogy "csak el van állítva" vagy ilyesmi szinte 0. Újrapasztázáson kívül mást nem angyon tudsz, max megsütöd, de ha jó lesz akkor is bármikor megadhatja onnantól magát.

2018. máj. 1. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Hàt nagyon hiànyzott ez most nekem.

Köszönöm szépen srácok!!

Akkor Gtx1050Ti

2018. máj. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!