Nem megy a videókártya ventillátora, mi lehet a hiba?
Van egy gtx 1060 6gb-os videókártyám és amikor ma bekapcsoltam a gépet nem jelent meg a kép.
Észrevettem hogy nem pörög a ventillátor.
Az indításkor felpörög 5-10 másodpercre utána leáll.
Kipróbáltam a régi gtx 650-es kártyámmal ott pörög a venti de szerintem lassabban, és még mindíg nincs kép.
Táp: TT Hamburg 530W
Az indításkor felpörög 5-10 másodpercre utána leáll.
Ez normalis. A mostani kartyak akkor kezdnek el hutteni ha elernek egy bizonyos hofokot. A regiek ezt nem tudjak, azert porog folyamatosan.
Esetleg nem lehet a monitorod elszallva?
Nem, a monitor maga működik mert be tudom kapcsolni, és a kábelt is ellenőriztem, hogy rendesen össze van e kötve a géppel.
És tudom hogy milyen a kártya már több mint egy fél éve használom. Eddíg úgy vettem észre hogy bekapcsolástól kezdve folyamatosan pörög.
Ha lenne átalakító 4pin-ről 6pinre 12V-os ághoz,meg lehetne próbálni,h nem-e a táp 6 pines ága pusztult meg.
Vagy lenne kölcsönbe egy izmos tápegység próbára.
Elég fura,h csak úgy megpusztuljon a PCI-E slot...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott a probléma.
Már a legrosszabbra számítottam és azt gondoltam hogy új alaplapot kell vennem.
Benéztem a bioszba, és azt láttam hogy az alaplapi videókártya van beállítva elsődlegesnek. Ezért nem volt kép.
Hogy történhetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!