Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legmegbízhatóbb...

Melyik a legmegbízhatóbb laptop Márka?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem is HP van 4 éve,most lesz új az is HP lesz,sose volt vele problémám,ellenben az Acer "félékkel"..

Tulajdonkép bánás kérdése az egész :) De csak is HP :)

2010. jún. 15. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:

12:37 vagyok.

Kérdező, de amúgy ezekből egyik se rossz: Hp, dell, msi, asus, acer, sony, apple(rohadt drága teljesítményhez képest)

Ezekből gondja bárkinek akadhatott, (ez olyan mint a milyen autót vegyek téma, biztos tudod)

Annyi talán még hogy ezek az alsóbb kategóriák: Toshiba, Haase, lenovo stb...

Egyébként, a legjobb konfing ami még a játékokra is jó: MSI, és ASUS 130-15ezer között, ezekbe HD 4000 szériás vga van, az intel Gma stb felejtsd el játékra.

Ez az enyém egyébként, napokat nézegedtem teszteket, majd egy hét után megvettem nem bántam meg, 500gb hdd, HD 4330 vga, 4giga ram core duo stb.

[link]

Ezzel is nagyon jól járnál, de asus-ba is van hasonló, csak kevesebb ram.

2010. jún. 15. 16:40
 13/17 A kérdező kommentje:
értem. De nekem nem kell nagy vga, nem szeretem az inteles vga-kat szal nekem egy sima kisebb teljesítményű radeon is megtenné :)nekem csak a koliba kell h tudjak netezni, Filmet nézni és ennyi :)
2010. jún. 15. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100-110 körül nézz szét, annyiért tudsz magadnak megfelelőt.
2010. jún. 15. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:

msi + egy nagyon jó hűtő, mert qvára melegszik

vagy dell, asus

2010. jún. 17. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Amit a hadseregnél használnak :D

Amúgy tökmindegy milyet veszel, mindegyikből van jó is meg rossz is. Kétségtelen, hogy minden gyártónál más-más okoz gondot.

2010. jún. 17. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Sony és apple viszik a prímet.
2010. jún. 17. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!