Melyik a legmegbízhatóbb laptop Márka?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 14:06
2/17 anonim válasza:
Legmegbizhatobbak az Apple laptopjai es a Sonyk, de ezek egesz magas arban vannak, a kifizethetobb kategoriaban legmegbizhatobbak egyertelmuen a Dell-ek.
8/17 anonim válasza:
Tulajdonképpen mindenki leírta milyen laptopja van. :)
Úgyhogy kérdező ezt se itt fogod megtudni szerintem.
9/17 A kérdező kommentje:
Én is úgy nézem :)
2010. jún. 15. 14:57
10/17 anonim válasza:
Masodik vagyok. En nem azt irtam, hanem a valaszt a kerdesre. Nekem Acerem van es meg vagyok vele elegedve mert nem volt gondom, de koztudott, az Acerek nem a legmegbizhatobbak es ugye a kerdes az az volt hogy melyik a legmegbizhatobb. Amugy amit irtam, abbol csak Dellel volt dolgom, vagy 8-10 darabbal, de egyiknek sem volt gondja, mig haver a Hp-javal feszt kinlodik mert minden baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!