Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Főleg film nézésre és játékra kellene.A pénz amit költenék rá az 230-250 e. bár ez már tényleg max. ennél többet nem adok ki érte.Legalább olyan kellene mint az MSI CX620-016X (mert eddig ezt néztem) vagy jobb.Vagy szerintetek az is megfelelne a célnak?Ha írtok akkor kimondott modelleket írjatok ne csak márkákat.

(a játékok alatt ne a legújabbakra kell gondolni amik most jelennek meg hanem kb ilyen sims 3 szintűekre de azokat jól bírja legalább.)

És mielött valaki kérdezni hogy miért nem sz.gépet veszek már ha játékra kell akkor azért mert egy pc nem férne el itt.

2010. jún. 13. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
[link] ebben jobb a videokartya, de amit linkeltel az sem rossz.
2010. jún. 13. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy elég jó gép, és szerintem minőségibb, mint az MSI. De nem tudom, megéri-e lecserélni az ATI 5740-et nVidia GT 330 -ra.

2010. jún. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!