Milyen laptopot ajánlanátok? Valamint mi az a márka, amit semmiképp nem javasolnátok?
Figyelt kérdés
Kb 150.000- 170.000 Ft-ot áldoznék rá. Legyen könnyen kezelhető, legyen raja wifi, és webcam, és bírja jól az aksi.
Dell Inspiron n5110-ről vélemények?
Asusról, Acerről mit gondoltok?
2011. aug. 20. 12:33
1/5 anonim válasza:
Nekem Dell van,az is volt csak eddig,nagyon meg vagyok vele elegedve,ha kellene csak is ezt vennem,viszont a baratnömnek msi-je van,nem kellenne semi penzert,allanoan gond van neki vele.Van egy kicsi HP-em ,jo,de nem olyan mint a Dell,a gyerekek is ezt hasznaljak,jo nekik.
2/5 anonim válasza:
Ha csak ennyi az elvárás, miért akarsz ilyen sokat költeni? Mostanában akár 100 ezerért is kapsz tisztességes gépet. Notebookot én 2-3 év garanciával vennék. Az Acer alapáron többnyire csak 1 évet ad, de lehet vásárolni kiterjesztést. Az Asus alapáron 2, a Dell alapáron 3 év garanciát ad. A Fujitsu is jó választás lehet, erre szintén alapból 3 év a garancia.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem nagyon értek a gépekhez, hogy mi számít jobbnak. Így nincsenek is nagy elvárásaim, de szeretnék egy jobb minőségűt venni. Ezért is kértem a segítségeteket. (:
2011. aug. 20. 12:54
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a linkeket!
Laptop kellene mindenképp, hiszen azt vihetem ide-oda, továbbtanuláshoz szükséges lenne.
2011. aug. 20. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!