Milyen laptopot ajánlanátok 120 ezer forintért?
Még nem volt laptopom, most akarok venni egyet, de nem tudom milyet, nekem az a fontos, hogy legyen benne i3as intel processzor mert az erős, 4 giga ram, lehetőleg 1 gb-os videokártya, leginkább nvidia, a merevlemez mindegy, de jó ha 500gb-os.
Árban pedig maximum 120 ezer legyen, találtam már egy ilyet
Mondjuk ez 130 ezer, így most nem tudnám megvenni, várnom kéne rá még egy hónapot, de hasonló laptopot szeretnék.
Köszi, ez nagyon jó laptop amit linkeltél, pont megfelelő, samsunggal mi a baj?
Mik a jó laptop márkák? asus jó?
Asus, Samsung, Lenovo ez a top 3...
Samsung nagyon jó laptopokat csinál. Nemtudom min problémzázik biztos Apple fan.
Asus amit linkeltek kb. oylan mint a Samsungod vagy rosszabb is inkább.
8gb ramal semire nem mész ha azon akadt volna meg szemed.
120 körül i3 al 1gb os video kártyával nem fogsz találni most laptopot
nagoy nfelmentek az árak 10-20 ezerel drágábbak a laptopok is:S
amugy nem azt mondtam ne válaszd azt az Asus t amit linkeltek elmegy csak hát az sicns a keretben.
140 körül tudnál most igazán normálisabb laptopot venni
vagy ha oclsoban veszed le kell modnanod több dologról.
A Samsung mióta csinál jó laptopokat? Milyen apple fan b*sszam anyád? majd pont kiadok egy i5-ért meg 4GB RAMért fél millát...idióta.
Valószínű h a 8GB-on akadt meg a szemem és nem az árán meg a kérdező elvárásain...úristen kik járnak ide? menjetek már aludni.
ahogy érzed kérdezö
viszont az egyik válaszóló igen értelmes bár lehet csak fáradt és ahelyet hogy aludna másokat küld aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!