Megér ez a gép 140 ezer forintot?
Intel Core I5-4440
Gigabyte Windforce GTX960
2x8GB DDR3 RAM
Asrock H110M-DGS
Seagate Barracuda 1TB
BQ! System Power 8 400w
Deepcool Tesseract SW
Miért nem inkább DDR4-ben gondolkodsz ha már venni kell?
Hagyományos winyó felejtős új gépnél,csak SSD.
Táp csak agyon dicsért FSP,vagy Cooler Master.
Nekem is 960-as kártyám van,éppen még jó,de szerintem jövőre cserélős lesz izmosabbra.
#1 Nem értelek. Mi a gond a Be Quiet! tápokkal?
#2 Nekem egyelőre bőven elég egy 960, most is egy GT1030-cal szenvedek. Az SSD-t meg meggondolom, lehet csak később veszek HDD-t.
Elfelejtettem mondani, hogy mire használnám...
-Játék nem túl nagy gépigényű játékokkal, pl. Minecraft, LOL, CS:GO FullHD felbontásban
-Ezek felvétele HD-ban NVENC kódolással
-Böngészés, filmnézés
-Néha irodai szintű munka
1-2 dolgot én is leírok a tápokkal kapcsolatban mert azért van homály...
A Be Quiet! csak matricáz és belerak egy új ventit, többségében ők FSP belsőt használnak, de bele lehet futni HEC és Seasonic belesekbe is.Szóval igazából Brand alapján hülyeség megitélni egy tápot, elég csak venni a Pure Power 10 és Raider II esetét ami megegyezik mégis a normális venti miatt inkább a PP10 a jobb ajánlat.
Cooler Master évekig nem tudott normális tápot mutatni, most az Enhance beles Masterwatt Lite széria ok, meg a HEC beles Mastewatt.De a többi úgy ahogy van kuka szóval Cooler Master tápokat mert ezért nem szabad ajánlani általonásságban.
FSP tápokat meg megkapod más Brand alatt is, illetve FSP néven drágábbak is.
A System Power 8 HEC beles, EVGA W1-el megegyező belső ami szerintem rendben van és nagyon csendes működés.
Más:
Ez a konfig meg rendben van szerintem.
Az a konfig szerintem egész jó.
De az alaplapot nem írtad el?
Az ddr4+1151
Oh, tényleg elírtam az alaplapot... H81M lenne
Eddig nem kaptam magára a kérdésre választ. Szerintetek megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!