Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a számítógép újonnan megér...

Ez a számítógép újonnan megér 95 ezer forintot?

Figyelt kérdés

PCX-en raknám össze a gépem 90.ezer forintotos keretből kerestem egy normális valamire használható gépet ,mert az alatt csak GT kártyával GT 730,720,710 meg ilyeneket tudtam volna bele rakni!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] ez 8 GB-s csak el írták Kapacitás (GB): 8

[link]

[link]

2017. dec. 16. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Belépő tápegységet az vesz aki szeret minden indításnál elmondani egy miatyánkot hogy ne vágja gallyra a gépet a táp. Ne ezen spórolj, inkább cooler master masterwatt lite. X4 proci már a megjelenéskor is trágya volt. Inkább vegyél használt procit és vga-t, ezekkel már sokat spóroltál.
2017. dec. 16. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:

A HDD árából már 1TB-os is van.

Táp ne ez legyen. Ruházz be minimum a legolcsóbb FSP-re.

De hogy AM4-re építesz, az jó döntés.

2017. dec. 16. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
De én inkább veszek új hardverekből gépet mint használtból ,használtból nem vennék csak akkor ,ha ebbe is gt 730-as vga lett volna a max akkor de akkor is csak vga-t vettem volna használtan ,viszont a tápegységgel kapcsolatosan ,ha tényleg olyan rossz az a tápegység pedig elvileg az Approx jó minőségű tápok között van ,volt ott akyga de arról már halottam ,hogy nem megbízható ,akkor tápegységet vehetek jobbat már az 1-2 ezer forint nem oszt nem szoroz!
2017. dec. 17. 00:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja és a processzor nem olyan rossz mert még a Pentium G4560-nál is erősebb picivel ,úgyhogy nem olyan pocsék az!
2017. dec. 17. 00:12
 5/14 MGéza ***** válasza:

"elvileg az Approx jó minőségű tápok között van"

Még csak véletlenül sincs ott! Hulladék, tápot tényleg vegyél jobbat, a többi oké.

2017. dec. 17. 05:20
 6/14 anonim ***** válasza:
2017. dec. 17. 06:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Az Approx pont, hogy tiltólistás. A proci jó lesz.
2017. dec. 17. 07:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Papíron, számok alapján erősebb csak. Élesben a pentium jóval erősebb, nézz csak teszteket. És nem melegszik annyira mint egy x4. Játékokban is több fps-t ad a pentium.
2017. dec. 17. 08:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Hiába bem szeretnél használtat, ennyi pénzből mincs sok választásod. Esetleg ha lenne még 50 ezred akkor lehetne új gép, amit később lehetne fejleszteni. Ebben most bármit akarnál cserélni akkor az alaplap+proci+ram együtt kéne menjen.
2017. dec. 17. 08:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Rendben akkor össze rakom ezt a gépet,de tápegységből a Deepcool DE480 480W sem lenne jó?
2017. dec. 17. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!